Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
thanks
thanks
係呀,之前買Xbox手掣送咗14日game pass,喺PC試咗之後返唔到轉頭,即刻入手Series X + 三年Pass
已經入手遲咗,幾個月前重買哂B4B, Alien Fireteam, Outrider
不過最近爆咗Fallen Order, Ori 1同It takes two已經值回票價
原來係深淵巴
有冇人更新咗 back 4 blood連唔到線
重裝都係咁
葵廣入手S 連6個月PASS, $26XX . 本身都係比XGP 吸引, 對畫質無太大期望, 預同PS4 差唔多. 但實際喜出望外, 打機完美點燈DOLBY ATMOS 同DOLBY VISION, 出到4K & 120HZ. 但要換左條HDMI 先行到120HZ, 對SPEC 控真係射到一地都係 D天空音效正到 試左GEAR 5 /HALO/ ORI 2, 最好玩竟然係ORI 2 , 精神時間屋咁, 本身少打機都玩到停唔到手
你唔會買到依個級數,要專登訂先有
睇黎要食炒
XSS 行到 4K120 咩
我幾肯定 22 年唔會有淨機 3880 俾你買
設定位SET到 實GAME行幾多就唔知
本身機能應該出唔到4k 架喎
我都知應該唔得, 但係首頁到SET到 4K 解像同 120HZ. 入GAME既話 ORI 2 , 有得簡4K 60HZ 同 1080P 120HZ . GEAR 5 同 HALO 無得設定, 但睇電視個資訊係出緊 4K 120HZ, 唔知應該點計 ?
係可以4k,不過係播4k片之類
遊戲絕大多數唔得,Ori2好似係例外?
應該 1080p upscale 去4K
唔好理啦,玩得開心就得,橫掂無比較就無傷害
邊度買機最抵?我見大部分炒價5000$再要食一年game pass $950
X 新年前都唔會變
睇下新年後幾時返貨啦
而家台灣果邊XGPU減價減到七千零蚊新台幣可以包兩年,唔知香港XGPU有冇得再減價呢?
香港上年咪減左..
7000店幣
$5980行貨,連一年GamePass,買唔買得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞