Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
手制都會好難買嗎
哭了
我用xss已經習慣成日del game裝game
始終你得一對手,同一時間只能玩一隻game,無必要同一時間儲咁多game
我自己就習慣1/2隻大作,2/3隻小作,然後一堆indie game塞爆佢,其實一啲都唔失禮
如果你係有瘋狂轉game癖,每隻game玩兩下就要轉第二隻,玩兩下又要轉番黎,仲要每隻都大作,咁xss係無咩好辦法
始終xss只係$2280,仲平撚過部switch,就可以玩次世代game,性價比勁扺
清 你會唔會係想講性價比勁高?
你咁講都岩
咁你game pass係逐個月課金咁買?
$10升級三年
特別色係難買

特別版反而肯食骨就有
都係買左部機先
跟機送嗰啲卡係咪都可以今日upgrade上三年?
小弟咩都唔識
送果D已經係ultimate應該唔得啦
你買機個陣有冇送1年?
我諗緊最抵玩法係咪, 自己買1年Live Gold, 先用左3個月先, 之後再買多2張 再加入去個account, 因為好似買1年就會送1個月, 如果連續加入3年, 就會有3個月蝕左, 咁之後加入埋新買個2張, 3個月之後就有36個月, 再$10升級, 用完1年, 再加埋自己買機送個1年, 唔知咁樣係咪最化算?
睇樓主#2 Q&A
點先買到xbox
我係上年第一水,$2280淨機價
早買早享受
估唔到遲買仲要食多舊骨
都係多左人知gamepass抵玩先黎料
其實係Microsoft store 都好似有淨機價
但唔知幾耐先送到
不過series s 送埋一年pass個價都幾好,冇炒價既
Gamepass咁既野 係咪得Xbox 先有?
唔知ps or switch 有冇類似既野
最簡單直接就係 :

一次過入3年live gold +$10升級gpu

*如果跟機啲骨無期限嘅話。
冇,所以Xbox今次先多人留意返
"一次過入3年live gold +$10升級gpu"
係咪都會蝕左送既3個月?

有冇人知跟機既骨有冇期限?
我都好期待game pass
知道佢定期都會上架下架
希望好玩既唔會經常下架
最怕上架又慢, 下架又快, 迫你去買返隻game黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞