Chromecast with google TV 討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
好似得firetv 4k max 有av1
sorry,我係講緊4k 60 fps同杜比音效果啲,因為我無乜認識
裝唔裝到now隨身睇?
見ebay有人原價賣,試唔試得過
ebay見有人原價賣,信唔信得過
港人話幾時更新tvb anywhere個app踢

睇唔到新劇踢
viutv要香港vpn
thx
[url]原價即係幾多
黃viu點裝
google store既原價,49.99usd
C記有啲差唔多價
未用過,啱啱望過最平有人賣$399,應該早排BLACK FRIDAY買落先做到咁平,好後悔自己BLACK FRIDAY無買佢
有無人裝到Button Mapper有功能?
原本搖控有幾個制都無功能,裝左app,開曬權限都無反應,有無師兄知點攪。
有無清試過用CHROME黎CAST電腦入面嘅片, 係咪用唔到外掛字幕? 係咪最好都係裝翻PLEX...
其實隻chromecast 係咪只可讀fat format?
有無師兄個 chromecast 有時睇睇下會黑一黑mon
遙控壞左!
想問下個chromecast點樣可以唔待機?
次次開電視個畫面就黑晒,要按一下主機先有畫面,再用電視遙控控制

另外有無人有遙控多可以放比我!
搞左好耐file maanger都連唔到google drive
屋企裝修,要住酒店一星期,但個Chromecast with Google TV 一連酒店WiFi 就會無啦啦有其他人Link 咗入嚟播YouTube,求解決方法
自己放wifi
Google Home app > Chromecast 設定 > 辨識與分享
set 做永不
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞