Chromecast with google TV 討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有d 電影本身都唔係好睇到
而家啱啦入都入唔到
like同watch later有無得set播完唔好播返list入面個d?
有時想聽歌,播完會播完list入面其他片

另外smarttube我睇唔到history,要我另外登入,但每次登入完都log out左成個acc(包括history以外),巴打你會唔會咁?
你想聽歌咪另外起一個playlist係for 聽歌咪得
另外smarttube係可以睇到history, 我都login入去用,同埋login完你先可以睇番你sub左咩channel方便d睇
起一個list都剩係會播list入面既歌,
我想好似平時睇youtube咁,例如我點左首Beyond歌,佢下一首會播返Beyond相關既歌

另外我係本身login左,唯獨去History就要再額外login,但一login完就會成個youtube logout左
明明地你聽歌問題,你想聽完beyond佢又再suggest beyond比你,但係你唔想聽過的人又再聽?

smarttube個到,有無試過dl另一個ver試下,我宜家返緊工唔知屋企個咩ver, 我相信試下安其他ver可以解決到,因為我都用到
History我再試試

歌個到你掉左 a,b,c,d,e 5隻歌入去list,然後你播完a, 佢會a-e呢5隻歌黎loop

但如果你係首頁到播a,佢之後會播a相關既歌,而唔係b-e
會log out似係你個app問題
歌個到,我明你唔想放d歌入去playlist, 你想同佢autoplay 功能自己去揀d歌去播,但係你唔想佢play你d watch later 同like左的歌,不過呢個位我見就無得咁樣set
btw 想些牙一下有個台灣師兄分享左個apk 可以加返個playstore icon 出黎

https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=347&t=6302023
拉落少少就會見到 credit 返果位師兄

幾時可以有更新
上次都好似等左幾個月
佢唔會太快fix 到
惟有用住個mud tv 先
希望快啲有啦
出左兩年係咪差唔多出第5代
乜chromecast開到黃viu?
我由安裝第一日起已經話抱歉你的裝置目前無法使用viu app
次次都要手機cast過去google chromecast
ching 如果join 左會員可以用呢個apk login
https://dlsharefile.com/file/1953971646
想問下iphone 有無方法可以同chromecast 晝面同步?
有個app 叫replica 可以try try
https://apps.apple.com/app/id1468495939
得咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞