Chromecast with google TV 討論區 [2]

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
apple嗰個係唔得
佢跟機個頭兩腳 ching你用轉插?
係,用啲旅行轉插用
Home page channel 有冇得自己set
請問 若想用 chromecast tv 既搖控, 控制TV 聲音大細, 開關, 轉AV 輸入, 我部係 LG, 若揀左 LG 牌子, 畫面示按 搖控更改大細聲, 若冇反應, 即是否代表不支持該電視!? 死症嗎?
上星期係walmart買…試過用兩間集運都被cut單,應該張信用卡唔得!
請教下…電視唔係4K,用唔用到google TV ?
準備落ssp買算
你電視係480p都得
咁就好聽日去買,thank
請此機用作觀看Netflix是否不能用快速播放?例如1.5倍。謝謝
點會 用緊嚟睇
用hktvapp果個先得
冇理由喎我喺playstore down
定係你轉咗印度區
印度無disney+ 所以playstore無
其實用印度youtube premium唔洗轉ac做印度區 印度vpn就得
好多人都中伏
又係印度ac出事
有冇人個youtube app忽然冇左播放速度個功能
冇得1.5倍速睇youtube
裝smart tube next
岩岩新買
想問下點解人地打速成
我打唔到
我喺英國用VPN開到now隨身睇,一用Chromecast射上電視就睇唔到。以往喺香港都係Chromecast射上電視都無問題。

係咪一用VPN就唔會work? 好想睇廣東話波同F1......
電話VPN 配chromecast/airplay都會有問題
一係係router裝VPN(你部router裝到既話)
一係轉join nowe 直接係Google tv開VPN用nowe app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞