綠置居2021 (8)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
最經典梗係紅灣半島
寧願賣俾發展商轉做私人樓, 都唔肯賣俾升斗市民
有冇睇《一級指控》
應該幾甘下,個法團宜家乜都唔整,等一鋪過
好唔好睇你自己心態
揀左既就係好單位。
【新一期綠置居計劃揀樓開始啦】
截至2021年11月30日(二),共售出2,019個單位,銷售情況如下:
啟鑽苑:已售出1,640間,尚餘472間
租置回收單位:已售出370間,尚餘445間
青富苑:已售出6間,尚餘519間
蝶翠苑:已售出3間,尚餘9間
12月1日揀樓既朋友,記得留意我們的最新資訊啦,祝大家好運。

https://www.facebook.com/fphe.hk.1985/posts/4026604187439682
咁樣幾好
每年供應數量自動增加
單人永遠Loop青衣.......
總有一日會賣晒
2021/12/1 揀樓號碼:

GM006057 - GM006884
=828個叫號數目 (昨日:779)

GM006884 = 申請號碼G645561 = 家庭隊第13粒珠
即係每日3粒波
D 人有無咁餓,富善都掃左十幾個
咁擇法 睇嚟到單人 山景良景無晒
家庭20粒叫我7/12揀樓,係咪冇咩野揀
190呎(1-2人單位)鑽石山要嗎?
【12月1日】
房委會指,今日有約800位申請者獲邀揀選綠置居單位,最終有155位申請人到場揀樓,其中有72個單位獲選購。租置計劃回收單位今日同樣售出19伙,黃大仙東頭(二)邨今日連沽5伙,成交價40.52萬至48.32萬元。

綠置居至今共有2,091個單位成交,佔總數約60.4%。鑽石山啟鑽苑累售1,693伙,佔總數約80.2%,現剩419伙餘貨。

https://ps.hket.com/article/3091878
太細了,租置有大單位嗎
沒有。你可以每日留意。
富善得返個位數即係被人掃晒?
我琴日睇仲有20 個左右,今日睇得返幾個
200 呎以下嗰啲點都落到單人
277 翠屏北翠楊樓 山景景榮樓仲未有人揀
睇下幾時開齋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞