最近睇緊邊套韓劇? (32)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
free pass
睇睇下覺得郭時暘同hani有d襯點算
有冇人開御史與祚怡討論區?

原來白卡妹同金多美一齊影過封面
係咪同學仔?
兩個有d似
冇人睇
白卡妹好正
想俾佢殺
有睇嘅 但放到最後
Kill time 先睇
我反而呢排想睇輕鬆喜劇 薯仔湯大結局之後我就開咗呢套
有睇緊
好鐘意女主角把聲,雖然勁唔古裝tone但好得意
本身都驚男女主角唔強cp感,但睇返佢地拍雜誌嗰批相又幾襯喎
九八同六七好正
仲無啦啦有loveline
同公司 同期出道咁濟
https://twitter.com/KoreanUpdates/status/1463332175521058816
文彩元真係走埋 去咗申惠善嗰間
佢哋兩個好正
冇 喜劇成份ok 但愛情成份仲未有幾多
近期應該真係冇所以先咁吸引到我
JTBC月火劇《#偶像#》第6集全國收視率0.686%。

JTBC月火劇《偶像》收視率推移:
01 0.751% 🔺最高
02 0.648%
03 0.656%
04 0.562%
05 0.504% 🔻最低
06 0.686%
tvN月火劇《御史和祚怡》第6集全國收視率4.249%,首爾收視率4.832%。

tvN《#御史和祚怡》收視率推移:
01 4.961%/5.073
02 4.035%/4.440%🔻最低
03 5.257% /6.063%🔺️最高
04 5.060%/5.495%
05 4.514%/ 5.145%
06 4.249%/ 4.832%
KBS月火劇戀慕第14集全國收視率9.6%,首爾收視率8.7%。

KBS月火劇《戀慕》收視率推移:
01 6.2%
02 6.7%
03 6.5%
04 5.9%
05 5.7%
06 5.5% 🔻最低
07 7.0% ​
08 7.6%
09 7.8%
10 7.2%
11 7.1%
12 8.8%
13 10.0% 🔺最高
14 9.6%
睇緊具景伊.. 劇情有啲鬆散
#學校2021# 金曜漢、趙伊賢 主演KBS水木電視劇《學校2021》首播實時收視率:4.75%

金旻載、朴珪瑛《達利和土豆湯》
首播實時5.81,實際4.4;結局實時7.09,實際5.6
該片講述所有人打算去大學那條窄道的時候,不去大學而是去尋找自己夢想的18歲職業高中學生們的故事。4月#向你奔去的速度493km# 接檔播出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞