最近睇緊邊套韓劇? (32)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
可能平時有追女團 所以覺得套野都幾好睇
hani演技真係好好 前幾集個經紀人撞車死左 佢坐係街邊幻想個經紀人坐佢隔離佢喊出黎嗰下真係好好演技
高好多還是低好多?
咁既卡士依個收視唔算高喎
d演技,人設誇張得黎,唔會覺得夾硬黎,成個世界觀都好統一,黑色幽默+偵探

另一邊,智異山睇到第9集,仍然投入唔到個劇情,無啦啦變左恐怖片,拍既鏡頭有電影感,女主顏值keep得好先追埋落去
do ba do ba do ba
我睇左一集,即棄,難以理解點解仲有咁高收視,仲可以追落去

可能宋有一班固有觀眾,睇佢就夠
我未睇 呢套會唔會好sad架?
本身宋慧喬就有一定既號召力既
同埋D人好似話之後好睇D

利申冇睇
同埋睇數據
收視係一星期比上星期微微下降緊
同意ar,我唔知hani原來做戲感染力咁大,令眼相看

希望佢可以下次做d有型d既角色

女團
具 真係好睇
漫畫化劇情好統一 連片尾都話比你知係漫畫黎
令你唔會對誇張或者唔合理既情節出戲
專心左係故事度 係拍得幾好
有道理
講得好中

有一場戲,李英愛去左殺手安排既酒店餐廳等佢,望到食物懷疑有冇落毒,一邊提防,一邊聞一聞後露出古怪笑容

噴飯呢part,冇得頂既喜劇演技
都話佢會show肌架啦佢之前上我獨嗰陣講過 嗰集仲有佢家姐同外甥 佢同外甥相處好正
爆肌GIF

好少睇古裝會追劇追得咁興奮
唔只講爆肌
仲有成個故事同主角既演技
酒鬼真係好好睇
第一次睇始源做戲,好痴線
D劇情同對白因為ott播可以去到好盡
期待第二季
酒鬼
爆肌GIF 2

以前唔鐘意睇史劇覺得好悶
但係睇呢套我search埋史實
好耐無試過咁認真睇劇啦 希望多啲人知道呢套劇
真係好好睇 演員啲演技又carry到
捉隊友入廁所淋花灑嗰度都好正
依度好似唔係好多人睇
所以獨立開post應該唔多人討論
依度大家圍爐都唔錯
仲有會去睇PTT反應
果邊有post討論
史實雖然唔係happy ending
但王又真係好愛德任 (淨係同德任佢生仔)
所以sad ending但過程好睇 我接受到
瞬間收返所有眼淚
手術室前仲笑緊 入手術室就喊
之後又笑到仆街
【熱帖】今晚 衣袖紅鑲邊 絕了的場景.gif

世孫邸下的玉體好完美

實時403條評論

得開看了,這劇哪裡可以看?TVING有嗎? 啊啊啊啊啊啊啊啊 ㅅㅂ ㅜㅜㅜㅜ 哈哈哈,下周開始的時候也能預想得到,會接上反應的,這劇一直不按套路出牌很好 沒有在Netflix上啊ㅠ 肌///////////////////////////////////////////////////////

太好看了ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 我看到笑開了花ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
真的瘋了 臥槽!!!! 啊臥槽 瘋了,馬上點開 這是Netflix畫風,得重新編輯成19🈲️的,這種程度無法滿足 👏 👏 👏 就是這段!!!! 真的好看,月火戀慕,金土衣袖,好幸福
好看好看
不看衣袖是大家的損失
怎麼不在Netflix上線?拜託了
真的好看!!!下周更值得期待!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞