萬事得Mazda車主揮手區(15)跟雙氣袋說不

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
請mirror代言呢啲車 會多啲前夫去買
M2 2011年車發現係停車場扭軚/低速扭軚會有*洛洛*嘅聲 有冇師兄知咩事過完年會去車房睇睇 不過想請教下 打個底 感謝
真係好誇張好似著火出煙咁

泊室內又唔會
唔戴口罩嘅話
依兩日呵氣應該都有白煙
想請教下 著左士巴拿警告燈點解?
提你夠鐘課金去做Service
明白曬 thanks
好撚正常的
著車後頂盡5 分鐘後如果都係咁大煙先有問題
前幾晚攞車 等燈位都見到好大白煙
嚇左嚇
岩岩做左Mazda車主黎報到
Hi

Finally over 300hp
phev 都幾難係香港出現
有都係天價冇人買
可能有直六計,不過呢部嘢個價錢應該都幾驚嚇
岩岩由jazz轉會Mazda 2除左空間外都好滿意

Btw 想問下呢度有冇車grp架?
hi
我係揸2016 2仔 中間兩個杯架放咗一個淘寶買嘅儲物箱
如果唔係真係冇位擺少少雜物

不過搞到而家冇位放嘢飲 之前喺街見到人哋萬事得2有個夾冷氣出風位放嘢飲啲架 上網搵咗好耐都搵唔到
我見到有d zip係凳側邊儲物架有埋杯架唔知work 唔work
係咪萬記史上第一架300匹spec嘅車
佢直六應該點都過300掛
btw phev應該搭直四
以前Cosmo 3轉子Turbo 都係280匹
7仔又係寫280匹
今次終於有300匹喇

btw CX50有機會用RAV4 PHEV做底, 可能配返副Skyactiv偈
好似當年不倫不類嘅Axela Hybrid
2014先係第三代啱啱出,12年車應該係第二代wor, 點會係facelift
其實CX60同CX50有咩分別
之前公佈嗰陣好似話50 70 90會wide過60 80
上Facebook search
有個Mazda 2 hk group
建議淘寶淘個手枕 c伏好多 起碼又多個位放野
但大陸冇Mazda 2 所以你要search CX3 因為內裝大部分一樣

利申 我都係 fit > Mazda 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞