萬事得Mazda車主揮手區(15)跟雙氣袋說不

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
G25 有排揸 力水夠

GR86抵玩
cx30 2020年 同 cx 5 2.0 2020年

會唔會差好遠,cx5 $1.3 一公里得唔得?
依個油價睇下你咩國家啦
香港應該難啲啦
今時今日$?/公里有咩意思,你牌價入油就Puris 都炆水啦

講L/100km or KM/L 啦
請問2022 CX 3 1.5 HIGH $199990 VS I-PLUS 版(多I-ACTIVSENSE 及無線充電) $208990 , 邊個性價比好D?
cx5 用緊 大約14-15km/L, 80%高速,圍返大約$1.1/km
I-ACTIVSENSE 成套定係剩係得幾樣?
其實個smart city brake好似廢廢地
AEB真係相當廢 成日自己誤作動除左個Auto hold係幾人性化

最rubbish係個Lane departure warning真係喊出嚟。
AEB已經聽過幾次車會話救到命

嫌佢過感咪較低啲囉
救唔到命就GG啦 本身設計就係要咁

佢個設計就係好一般 有高低起伏嘅路特別容易誤作動
隨時失驚無神嚇你一驚

唔怕一萬只怕萬一 係怕佢無啦啦嚇到個駕駛者/ 9 dup 然後搞到交通意外
我試過幾次唔算危險下著BRAKE!!!!燈囉
錯誤哋俾佢踩停又未試過
https://youtu.be/p-cU1p9bqgw

呢段片如果後面有車就大檸樂
2.5都唔洗$1.3啦

喱幾樣
上一代嘅I-ACTIVSENSE可能成熟d嘅因為我係新款3仔

加$9000 都算okay。 睇你鍾唔鍾意用無線充電
抵比啦
輕輕一推
兩三千喇叭不如唔好換
完全同意澳洲二手市場傻咗
2手 2020年 cx5 2.0 core 150k,抵唔抵玩?
,想買部SUV 平時載屋企人
0首? 幾多km?
有無澳洲巴揸緊14年 CX-5 2.5 . 想知宜部車有咩咩通病, 宜個年份買唔買得過?。
比人賣左了,0手 2萬km,
都幾抵!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞