萬事得Mazda車主揮手區(15)跟雙氣袋說不

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
其實咪1.5 咁囉
你用大馬力車去比冇得好講
拎返同級車去比個波箱反應同唔係行CVT 係正嘅
值得吹
但真係唔係幾搞得掂喎 size一樣, 重量差唔多, 但行1.5
佢真係叫做贏個設計, 內籠, 同埋波箱, 呢啲組合係幾classic嘅
有冇1.5機器3仔巴打可以分享吓
Same ..
扭扭好好用啊
除咗每一次有新囡上你車嗰陣都要阻止佢地用手指督個mon之外,無咩唔方便
呢個真
屌你老母 尤其是茶headcream 整到個mon 油晒
抺嗰陣好驚整花
細路你玩撚夠未果個?
駕X廣告雜誌
有冇巴打知道可以點樣整返平佢
據講1.5 同2.0個gear ratio唔同,1.5轉數會好扯d。

所以又唔會話覺得特別冇力,但係都係慢㗎啦正宗有聲無畫

特別今代3仔重左,啲料、隔音又靚咗。所以係慢過上一代
條女定架車
New 3仔 feel到有tune過,有少少似跑車聲。

但始終2.5個feel同把聲更好,更戰鬥。
我準備買部有足夠動力又耐用嘅車

mazda 3 hatchback awd turbo
toyota gr corolla
或者 integra都得

啲人話下年出嘅mazda 6會係大改款,唔知實際係點
Turbo版四驅真係一腳踢乜都有齊
GR Corolla睇啲rumors都係正,應該都係5門,不過依家就真係齋吹
Integra我自己就覺得係普通房車一部
1.5同2.0個波牙比例係唔同, 但係分別唔大
最大分別都係尾牙, 1.5 final 4.605, 2.0 final 4.095
收車後咪又係拆落黎換[插入牌子名]
澳洲d相機還好啦
08 Mazda 6電軚時硬時軟係咩問題?去車房搞會唔會好貴
大力出奇蹟
搵到間車房 話黏膠水/修口鑼絲
收費500
幾時先出22年車?
求指教 新牌仔想買2手CX5係澳洲揸,暫時睇岩2016 Akera Diesel Turbo, 有沒巴打指點下? 10萬公里車左右大約幾錢先岩價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞