<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
今晚就知有邊幾個合作
應該直播齊人添
https://youtu.be/bL703aTIodY
留名睇呱吉俾溫泉蛋出征
出乎以外地CHATROOM 幾多人話蔡温配Okay 喎
https://youtu.be/GGan-3yP8A4

溫妮爭落幾多人情

今日一齊上片
唔意外啦 之前兩次直播 一次溫妮 一次蔡哥
兩邊啲留言都好正面 個個都話好甜又夾又好睇
你睇返溫妮果邊 佢自己都讚好話佢兩個甜既留言

再之前溫妮去蔡哥屋企果邊 已經有啲feel
兩個人相處自然 又互相夾到大家啲gag
夠甜又唔假 兩個有少少曖昧咁 睇得幾過癮
溫妮同蔡哥同場咗幾多次
蔡溫配+1
ching你嘅分析我比100分
蔡溫配fans 已經睇咗幾次佢兩個直播
本身無特別鍾意溫妮 但呢兩個直播真係好睇
唔係直播 我都未必會聽佢既歌
不過呢集碟既歌 真係好聽過之前果幾首單曲
但可能係都因為蔡溫配 所以有加乘
有首好kpop
其他都好溫妮style
藍色泱又嚟
正撚到
如果時間暫停我本身覺得唔算好聽
但係睇完佢地直播播歌之後又覺得幾甜幾好聽
首歌唔算特別好聽 一貫風格
係個直播有加乘 令到首歌特別甜
同埋本身個MV好平凡 無咩特別
播歌果part拎嚟當MV睇仲好
仲好睇過佢本身個MV
我聽完你地講專登去睇溫妮拜年
睇個樣真係有機
不過真係幾欣賞佢咁努力 佢都係好早就已經跟住佢夢想條path黎行 見到佢有成果都鄧佢開心
隻碟係唔差嘅 不過最期待都係溫蔡嘅愛情結晶品蔡哥part2
多邊形操作
我諗佢地都睇到觀眾鍾意睇
你見溫妮去邊度宣傳 都有蔡哥份
我發現溫溫有特登cue蔡哥金魚腦果次
同埋之前唔記得邊個直播有提過天蠍座鍾意人會主動有身體接觸
你睇view數都知 蔡溫配好高view
難得既係下面留言都好正面
啲溫泉蛋都好似幾受
有睇開木曜直播都知
溫妮面對蔡哥同其他人真係唔同
熟果啲男仔 好似呀良果啲 真係睇到係好朋友feel
對蔡哥講嘢同眼神都特別曖昧 好似乘機撒下嬌咁

再講返早啲 蔡哥果邊既交友中心
溫妮唱歌果陣望住蔡哥 眼神勁sweet
我係果陣已經覺得佢地好夾
1+1個段有無keyword重溫
玩鬼滅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞