<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
邰哥喎,邰哥都通告咖,你認真
所謂主持嘅節目全部係大堆頭
歌影視都冇乜代表作
又鍾意擺款, 好多諧星上節目嗰陣都有講邰哥做大悶鍋嗰段時間成日罵人
冇晒節目之後成日走去玩最大攝鏡又俾人屌佢煩
未做木曜之前根本係不受歡迎人物
而家肯俾百祥打頭同玩嗰啲形象先好返好多, 但係都好睇人, 唔係個個佢都肯咁俾你玩
演唱會嗰陣斑斑喊出嚟係因為跟左十幾年邰哥都冇登過大台

所以邰哥以前真係廢老嚟, 而家放低身段先有第二春, 但係都一時時, 直播有時都會發作
隔離深夜小吃攤好好睇
三傻MV?
今晚7點
今晚係六大金剛下班去吃飯
四姨同金魚腦
本身同木曜鹽水雞好似
不過有鳥屎同4姨就氣氛輕鬆好多

等睇鳥屎推個中PD去拍寫真集
賤葆屋企大把貨啦
你睇佢帶松鼠返老家搵族譜個條就知蔡哥屋企有錢好多
終於睇左料理大賽
真係直落100分鐘無冷場
btw真係覺得今次勝負關鍵係邊位老師幫手
如果係孔哥幫溫妮 我諗溫妮道菜應該未至於咁難睇 同埋本身比賽揀炸野都輸一半啦
同埋溫妮真係要改下把口快過腦既習慣 抽籤講果句 希望抽到利害既老師 邰哥係側邊應該屌左
仲有 屌你老母女權撚真係煩過閪 係yt下面有個留言話咩下次記住請女評審 成日先入為主 根本就自己女人睇唔起女人
留言果個係仲要係這群人茵聲

不如講下有邊位女性評論美食比得上依家果4個先啦
有名氣既剩係諗到千千
但千千點會同呱吉同level
女權撚係繼班垃圾蛋後又一堆煩膠

除左千千叫做比較出名之外

仲有邊個係有啲名氣仲要同木曜合作過既食評家可以請過黎

我真係唔明點解咁都可以有位入
到時有女評審 , 佢地又會話點解三男一女 , 到二男二女 , 又會有第二d野講 , 沒完沒了
跟手到4個都係女人評個陣就會話點解唔係女師傅去做幫手
根本冇限loop呢堆白癡野
人多到痴線
搞到4姨好緊張
溫妮除左泱泱件衫影唔到
真係R左隻錶俾邰哥
表演空手肢解火雞
J0唔可能吧
只要制作人仲係陳百祥既話
我估下集屋簷下蔡哥+4姨+阿憲
阿部個個星期都唔同髮色
老高計台灣?
X調查又計唔計台灣
有冇人成條片個背景聲都大到聽唔到人聲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞