<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
運動會搞首映
咩片黎?死左link
奎丁跌倒
正過溫啦
溫妮正好多喎
溫妮係蠢同埋台灣人講個種自目
但講樣一定唔係醜
我覺得假呢個字好貼切
我唔係話佢整容 但佢五官拼埋一齊真係好似吹氣公仔
我覺得佢大波得黎成個身形好唔平衡咁
唔似泱果隻凹凸有致,該大就該該細就細咁
個樣係有隻說不出既怪,但又唔可以話唔靚,但講美顏又唔輪到佢咁
硬係覺得佢同元元嗰啲差唔多
係扮蠢但有機心嗰種
其實睇翻白昆禾條片
就真係明點解佢今屆走鐘攞咁多
算係台灣Youtube界中少有嘅題材
木曜4超玩
最愛 · 1小時 ·
歡迎被曝光的詹姆士來木曜玩😁😁😁
不過本周的一日料理大賽竟然不只一位來賓❗
👉本周四11/18一起期待吧
#參賽者各出奇招
#搞得像過年特別節目

正啊,我平時都睇老詹d片學煮送
係其他post見過詹姆斯俾人勁屌話佢勁奶共,成日話自己係中國人
...........
唔理佢奶唔奶好
中意佢既話你最好只睇佢既solo煮野食片

我之前都好中意佢,所以順便睇埋佢果d電視台飲食片,發覺佢既人品好差,乜野都要順佢意人地話下佢又唔中意。之後就對佢冇乜好感
隨時成身都係假
d相開filter假到
佢本身個背景又真係幾深kmt背景嘅又
我唔理啦,但佢個格係真係好臭
有一集係唔知捉鵝定咩,佢捉得好粗魯整傷左隻鵝,人地主人家黑黑地面話佢唔係咁樣捉會整傷隻鵝,佢即刻閪鳩返人面話返人地轉頭
溫真係蠢得有d過份,有時蠢到我懷疑佢係咪假膠
溫9成係真心膠啦
反而覺得佢係扮,入得娛樂圈點會咁撚蠢
你岩 娛樂圈無醜聞
其實佢都撈咗唔短時間,蠢極有個譜
唔知佢仲可以賣可愛賣幾耐不過而家都仲OK嘅
至少順眼,好睇
ig新相
J0成36歲都仲賣緊童顏啦,只係每個人mindset左30歲仲賣可愛就係老撚土姐
只要佢唔夾硬sell都仲ok既,至少而家佢外型都仲乎合行呢條路線

蠢唔蠢呢樣,又唔係真係識佢
鏡頭前面玩膠就應該係想搞節目效果但唔多work囉
你睇佢近鏡同CLOSE-UP會覺得佢真係2D人黎
其實溫妮妝髮服裝係咪都係自己有專人/自己嚟,所以先同木曜其他人夾唔到?
我印象中無見過班班幫溫妮整妝髮服裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞