<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
新歌MV同IU首Bbibbi似三成
其實有時聽佢地好似今日咁,9UP 下,傾下閒計都幾好笑
小唔小都好,道晒歉仲想點仲追住咬會唔會好on9?

你話佢唔知錯 又串柒柒咁回應就抵狙擊姐
真,完左佢啦好嘛
好多人仲話郃哥會係節目當面抽住佢黎屌,我心諗咁樣係對溫妮同木曜好咩
頭先讀抖內都睇得出佢地夾好晒唔會回應呢單野,單野一炎上根本唔會有好結果
本來覺得今日悶悶地,但聽kid講跳踢踏舞笑死咗
今集個新企劃木曜偵探好無聊
好明顯係果個牙醫置入
呢d題材要諗個好劇本唔易
我以為會好似劇本殺又或者海龜湯咁
有KID 係到好笑好多係佢先可以同呀公9UP咁耐
藝人no show係小事?
大d既節目你會唔會咁講
唔係想反駁,但你睇得呢行太簡單
公眾人物做錯少少事,靠一枝筆可以寫到你收皮永不翻生。

點都好,件事完左,經理人醒定啲。
比我真係炒 呢行no show真係critical hit
未去到個個lv就no show先係啫
做到姐級就還好嘅
咁其實我覺得責任係雙方,電台開咪前見嘉賓未到無理由節目助理唔打去問幾耐到。都要比返個時間主持佢自己爆肚講野。去到節目完都無人通知個主持,節目助理佢自己都有個責任係到
個DJ話直頭聯絡唔到人
呢個先係最大問題
咁唔洗諗,換得,作為經理人犯下死罪,臭朵無人咁搵佢帶星架啦
我覺得直播玩會好啲
哩集仲差過平時直播啲質素
悶到睇咗一半熄咗
仲以為似試當真個隻偵探玩法
企埋一個點到尻up
如果叫佢地玩密室逃脫應該都幾好玩
泱泱去到人哋節目都係食嘢
泱泱呢類嘉賓最好,乜都唔洗諗點做,剩係食就得
但太早比人定左型啦,泱泱對食物既評價用字有啲少,要睇多啲Fred補下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞