<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
班蛋無腦護航架
一定係經理人問題

溫妮今次有啲無辜
問題係人哋唔會理,要屌一定係屌個藝人,人哋唔會屌唔係自己下屬嘅人,總之咁玩應該會封殺㗎喇
不過佢都叫事後道左歉,個DJ唔知真接受定假啦
公關叫有做足,只要班蛋唔好on99就應該冇事
表面上緊係要做下樣接受道歉
但私底下應該
真,就算真係經紀人有問題,你講事實出黎都無用,人地只會覺得你係推佢出黎揹鑊,仲衰過自己食
feel到個DJ一開始嬲到仆街係咁單單打打
No show嬲都合情合理
大佬 人地開live前幫你開哂po做哂宣傳
你no show係咪玩野先
蔡依林都未必敢no show啦
更何況你?
正常朝早會同個星對schedule,個星就緊係信經理人同埋咩都比佢處理…個星做緊野經理人唔為下一個行程做準備,同埋唔比壓力主辦單位要on schedule就明顯經理人問題。最大問題遲去唔講聲,no show直頭死罪,真係睇人地再比唔比機會你。呢次溫妮真係幫經理人頂晒,經理人真係醒醒定定咪再出錯,咁樣會搞死溫妮
唔想頂都要頂
經理人出錯 但門面個個都係你自己
好彩唔係上啲大哥綜藝節目

佢試吓上康哥,乃哥,城哥憲哥啲節目,唔好話飛機,遲20分鐘都包佢全封殺
每個節目之前都會講俾個藝人知下站係幾時,上次趙哥都話要早走因為有下一場,自己都應該有啲sense
冇得唔頂晒喇,始終出show嗰個係佢,唔係佢經理人
城城還好 乃哥 吳宗憲呢啲就擺撚明小器
不過如果真係得罪憲哥應該有kid會幫佢求情嘅
佢邊間經理人公司ga
佢好似冇簽公司,自從假跑單野之後
假跑唔係純粹班酸民酸鳩佢咩
明明跑完都話佢冇跑
點解我開始覺得係個經理人係度玩野唔提溫溫
不過今次溫溫都要學自己既行程自己記
唔好再100%依懶經理人
好似真係偷左雞既,但其實又係成單野都唔關佢事,又係經理人同pr問題
單野之後佢即刻就飛起左間公司
不過自從佢上年真係跑返次之後就再冇人酸佢呢樣
飛起左舊既
到依家又出事
仲要係宣傳期放飛機
以前好似係真係一間公司, 而家依個應該係得個經紀人
見佢FB工作洽談個email係gmail, 同埋再用依個email去search都係得溫妮同另一個叫阮禾茜的藝人
講真就係自己記唔晒先請經理人姐
btw佢而家果個好似係kid個經理人debby介紹
請個人返嚟再做埋佢嗰份咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞