<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
kid同達哥唔使講啦,經驗豐富,而且世人對男人嘅要求普遍無咁高
啊公泱泱阿部一定係班班負責架啦
溫妮真係黑人問號
咁本本?
主要男人變化冇咁大
盛裝極都係一套西裝打全家
佢都唔撚夾架,仲遲到早走,就咁以兩個都咁細粒黎睇係本本好睇D,但唔夾就係唔夾
不過一黎反骨木曜定位唔同
二黎呢到木曜POST
泥泥汝都唔差
泱著藍色衫真係好正
以往睇節目,溫妮自己D vlog同埋D會員片
佢都係自己去salon set好晒先上麥卡貝
我估佢可能係合約問題班班唔會幫佢set,最多係出外景會補妝,或者好似演唱會呢D大型活動先會由班班搞
呢件真係頂佢唔順,老態出晒黎唔賣女人味走去賣少女…佢個妹都老得好快
J0? 其實係 啲片啲老態好明顯
橫觀youtube view數 都好似average低左
真係難做
係啦…明明佢有條件行女人味路線轉型都得…仲行10幾年前宅男女神路線。d片真係飛住睇都唔想
今日 一日料理大賽
之前流出既呢張圖劇透哂
好多人都少咗出片,開始夕陽化
YT整黃標搞死咗唔少人
之後個演算法觸及率改來改去
有D 步緊fb 後塵
fb 又係全力搞廣告不停改演算法改到沉晒
其實好似係台灣google/yt先咁戇鳩
我唔知係唔想俾班酸民投訴定咩
我淨係知到再咁搞落去木曜遲早都要搬去第二度
分分一日拍啲高危職業直接被黃標
其實重有個問題係
yt 黃標都唔緊要
但香港/台灣d人慣咗免費(而且免費得來重要屌)
佢地唔係太鍾意會員制月費或者donate
搞到片又黃咗其他收入又無
d 頻道好易頂唔順

我前日先見到出邊有個post 屌話
佢睇開個youtuber 依加紅咗開會員制
拍咗好多會員限定影片搞到佢無得睇
佢鬧個youtuber 忘恩負義喎
我都想donate比個youtuber
係youtube donate要比google抽30%仲要抽美國稅
諗起都唔撚順氣
係, Google 真係垃圾來
但Donate 暫時係依加yt系統下唯一叫做幫到yter既方法...無計
呢方面台灣人肯洗錢過香港人啦
冇辦法
黃標鳩俾
佢地冇錢點食飯

99%又唔會睇廣告aka ad block
唔開會員唔用真係叫佢拎個兜去街邊乞食咩

仲有面話人忘恩負義 好撚野
其實兩睇
如果個youtuber開左會員就乜鳩都留返去會員睇既話
其實條友係講得冇錯

會員限定片最好似木曜咁係花絮/正片唔出得街既野
如果將正片cut頭cut尾放會員真係屌佢老母
着旗袍嗰個女仔係唔係美秀MV女主角
我有解釋過你講果d 野俾條友知
但條友話佢自己睇片用咗時間支持佢都有付出㗎

anyway 我幾肯定佢唔係唯一一個咁諗既人,而且台灣果邊d 酸民亦係差唔多水平,隨時重癲
用左時間咁都叫付出
睇條片有幾長呀屌
難聽啲講句係屯公塞一下你睇完條片都未撚返到工啦

講撚到有睇片就係皇帝咁 正仆街黎

大家點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞