<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
不過有時佢d老屎忽脾氣真係好難頂
台灣大哥文化咁勁,鏡頭前都睇到大多數大哥都唔好惹。鏡頭前叫大陸憲同城哥叫似好脾氣啲,其他嗰啲徐乃麟,庹宗康,次級嗰啲馬里歐,趙正平,邰哥呢啲全部都係真係咪撚踩到佢哋條尾,唔係實喪屌
佢其實好撚嚴人寬己
應該對阿部先冇咁惡
馬里歐都咁串 好似呢幾年先上位
其實以前大黨邰哥發皮氣都叫做有郭哥拑住
徐乃麟發親老皮 曾國城成隻龜咁縮埋一邊
唔知係做效果定咩啦,馬力歐攞咗金鐘之後上節目好似係大枝嘢咗。條友依家夾喺大哥同啲新一代中間,對住後生就有啲態度,對住上面啲大哥就死狗台灣啲老屎忽文化同日本應該差唔多
所以好支持新媒體堀起
班仆街賺少咗幾撚多
佢個代好尷 老個班浸左好耐功力好強
中個班 比上功力未浸夠 對下又無新世代個班有觀眾緣同識玩新野
其實都唔係,依家好多都電視 YouTube 2邊走,尤其啦啦隊嗰班,勢頭真係好勁

不過啱啱睇返其實泱泱同溫妮入木曜初期到2018都有成日上電視綜藝節目,唔知之後係咩原因就電視機上消失咁滯
我覺得係泱泱無野心
唔等錢使,唔係特別想紅
起碼多條出路
以前想入娛樂圈唔幫啲大佬含撚都上唔到電視
依家起碼有ig youtube多啲廣告出路素人可以唔靠經紀/公司殺多條血路
錄個19電視節目要困係個廠幾個鐘
不如出去拍vlog 好過啦
電視節目用嚟做勢識人嗟,真係靠通告費咩

電視仲有電視威力,唔係kid同坤達點會繼續玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞