<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
唔係做唔做既問題
明知自己依家要宣傳新歌
點都要上下心掛
依家好啦 俾人公開咁屌柒佢放飛機仲樣衰
其實溫妮實知到自己既行程啦
好似有集一日系列 係陪邰哥拍電影
佢自己都記得要早走去趕下場啦 仲要百祥車佢落山
寧願佢真係忘記或者搞錯行程
如果係為左一個重量級拍攝而扮唔時間就唔到
對方dj一定多多少少都知 到時仲大獲
其實又無話上唔上心,我地唔知佢同經紀人係點樣溝通
接job的係經紀人,如果佢接完就唔記得左mark schedule, 溫妮話唔定連有依個job都唔知
都唔知實際情況係"對完schedule, 做緊上一個通告,跟住兩個人都唔記得左/無睇時間", 定係"對schedule時講漏", 抑或直情係"mark漏schedule"
雖然無論邊樣都好,所有人都淨係會講:溫妮放人飛機
電台live有啲大鑊,預咗時間畀你做訪問,臨急臨忙要諗下點填嗰段時間,播咩歌,係麻煩到個DJ。睇返個DJ之前做咗兩次預告同埋正日有個po,雖然係佢嘅工作,但寫po都花心機啦。可能未必係溫妮錯,但no show 真係……
新星黎計真係大罪人地PR一定話歡迎下次再上黎架,其實個句野係大明星你聽日最好補返上黎正如Fans問題偶像埋單一樣道理,何況台灣呢個痴線網民社會
睇返佢IG,佢果日全日就係跑電台
我就傾向個經理人mark漏左其中一間,完全唔記得左呢一單既機會大D
因為正常有mark如果遲,點都會通知人地唔係no show
no show我相信唔好話藝人,對所有人都係一件大件事啦
所以我就覺得
柒就柒左架喇,歉又道左,個DJ真假原諒左都好,冇變公關災難件事當完左架喇
經一事蔡一智啦
老實講有兩個位都參考得幾明顯
帽又一樣鏡頭又一樣...
iu 又咁出名好難唔知
比著mirror 應該上咗熱門

已經即刻幫口
呢個係頭號溫泉蛋
通告表上無, 即係係經紀人直情mark漏
而家解決左咪幾好,個DJ又肯俾多次機會佢
如果係真咁就真係等睇阿達出黎放炮
又捉呢啲濕鳩位
上次賤葆哥既line貼圖先俾班仆街酸民搞完黎
依家見溫唔小心撻Q就又搵野黎搞
比人批評正常 認衰道歉直情係做得好
希望團隊以後唔好再出事今次宣傳期玩呢啲真係大傷
終於追完
温咁大獲電台節目No Show 咩事呀

另外温個次假跑我只係知道件事 但唔知個內容係點 有冇師兄可以講多少少
今晚邰老人又會興師問罪
印象中好似話無跑曬全程
但佢好似都係負責宣傳唔係真係參加者
但唔記得有冇無跑曬扮跑曬
果陣唔係話去宣傳, 係真係參加去跑, 有曬參加number果d
當然亦有在唔記得FB定IG有講自己跑完, 所以先比人鬧得咁勁
其實個經紀人應該炒得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞