<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
冇嘢啦
花少少時間搵返了
依行肯定好chur,特別係咁受歡迎,要求同工作量肯定都好高,幕前可能冇咁運辛苦,但幕後果班肯定做到仆街
同埋見蕾拉既位係超級打雜
阿良就真係幫百祥手,睇演唱會音樂總監都係阿良揾
蕾拉就見親佢都係訂飯、甚至幫Kid/邰哥按摩咁,極妹仔feel
百祥叫佢直播出來坐佢又無野講,咁捧唔到佢轉幕前啦
加上睇過佢IG Story 蕾拉性格其實好叛逆
所以離職/自立都唔奇啦,反正繼續留木曜都無乜前途
佢個職位係咪即係PA?
我估係
冇返咁上下熱誠都好難做得長
咁果集youtube留言可能會變成狼人殺認真粉 vs. 溫泉蛋腦粉
又玩到喊
不要殺我!!!
然後班蛋就剩係係下面講溫溫好正溫溫好可愛狼人好殘忍怎麼可以殺溫溫狼人484有病狼人怎麼不自殺

排第二
即係台灣自己既第一名
唔係播唔到演唱會
二三都一定係木曜
愛莉莎莎
其實百祥應該放2,3個單元比堯 孟哲 蕾拉自己擔正
1c仲遲黎 都可以負責野人vlog
堯好似就有擔正拍工商?
講起佢喊又諗起坤達生日用奶油槍射下都喊到七彩
心諗洗唔撚洗
堯 1c應該有電視臺制作經驗
蕾拉係新入行點同

蕾拉自從密左更新ig後感覺會變做一個很假既煩膠
老高都上榜, 真係好擔心台灣人d 智商
無錯,所以我unfollow咗佢ig
蕾拉新入行極都接近2年啦
大佬2年都做埋d濕碎野 梗係想進一步嫁啦
況且蕾拉口啤好似唔差 起碼連邰哥都讚先
但如果我係木曜負責人,反而唔會俾蕾拉上位
一個經常會係ig自爆嘅人好難控制
自從中指單野之後,可能終於露出真性情,果陣bitch味出晒黎,即刻由好感變成極反感
中指係佢屌麥卡貝攝影組果次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞