<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
佢本人真係幾慘
好似做咩都唔順利
Youtube 睇瑪利亞同月曜,個廣告係温妮mv
直播個集好笑
但其實kid同邰哥果集都無心玩
根本係有堆人當佢殺父仇人咁
每次出頭都想踩返佢落去
最新條會員片泱泱

秒數都咁似

回應:

打死都唔認
其實又咁講
唔係班蛋成日係出面搵人挑機隻抽
溫就唔洗少少野都俾人無限放大啦

今次no show擺明係經理人唔上心直接mark漏都可以俾人屌到佢錯曬咁

至於MV 屌你韓狗出名抄人依家就有班腦殘韓粉出黎話溫抄佢

MV呢家野同畫貼圖一鳩樣
大家都差唔多架啦
有咩咁好比話邊個抄邊個

總之今次 唉
關於咩?
屌你
上次賤葆既貼圖就係咁樣俾人搞到佢要下架
就係因為用埋同一個公廁畫法搞到賤葆又要搵律師又要捐錢先拆掂件事

今次輪到溫既MV
無聊
你睇左個MV未㗎?其實抄得幾明顯下

人地咁講就屌人腦殘韓粉你咁講仲令人反感
風格似係一件事
但打扮,畫面都9成似,話冇抄好難講得過喎
賤葆果單真係好撚無聊
佢其實原本係想free download tim
又係緊身上衣D FD
流量秘訣
講真係咪真係有抄得佢地自己先知
佢唔認都係你咬佢食
老實我以前都係迷kpop既,好撚多mv都係呢D風格
一兩個scene似樣真心睇你點樣形容係抄定係點,荷里活大片都會咁樣做

一係又玩到本人提告囉
如果唔係只會覺得係有班人有心炒花生整溫妮姐
風格

個次係話其中一個貼圖個下巴個一筆同某某尼既畫法一撚樣呀

明明就係個公廁畫法都可以俾人咁樣嘈
你覺得今次溫既MV唔係咁
佢呢排好常咁樣著
美玲就開黃腔,佢兩個呢排識玩
信不信由你
反正我信了

只怪佢敏感度不足,踩中灰色地帶,god bless her
與其話敏感度不足
不如話冇no show單野我諗都唔會有人咁撚得閑走去搵個MV同其他有咩相同之處

No show單野真係玩死佢
其實係因為IU個MV好紅,好多人都識,先俾人拎黎屌
花絮嚟, 正片都會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞