<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
睇完今集我覺得其實係一齊左都唔奇
阿憲依家好似慣晒兩個人共處咁自然
冇晒前幾集果d怕羞緊張
同埋曹爸會唔會出面問朋友借屋比個仔剩係帶普通朋友去玩
台幣戰士
金針菇新片feat盧廣仲笑到仆街
岩岩睇溫同蔡個直播
溫妮擺到明係直播flirt蔡
上面講蔡哥追女果堆要聽返1+1尋晚個直播
搵蔡哥上去講追女內容好正
show 同 節目唱爭好遠,多數show 要特登再買版權, 節目通常會一次過傾曬
才華佢就真係無乜
但我覺得佢阿憲其實人品幾好,待人處事其實正正常常的
(佢打機果d 唔計啦,大把人打機都另一個樣)
見佢D一日約會Planning 全部都正正常常,唔似蔡哥咁真係處男feel
我成日覺得係佢以前想追阿民同埋同阿民一齊做安安邊緣子累事
二件事佢都係做下靶位,搞到大家印像中佢係毒撚+嘔男,形象翻唔到身

Btw 佢好似成日都鍾意埋D 惡死台女,以前幫佢煮飯果個Mandy 咪幾好............
阿民個時唔係已經同緊老周拍緊拖咩
我印像中
阿憲一早識阿民,佢地以前係同公司(未一齊出來開安安邊緣子)而認識
老周係阿民去老周鋪頭買野後,老周追出去抄佢牌
跟住阿民話係被老周感動到
(阿民有拍過片話媾女最忌死纏爛打,跟住再講返老周點追佢,佢就係死纏難打,阿民係舊公司OT到好夜,佢帶MOS 去載佢返屋企而感動到係一齊)
之後阿民同阿憲一齊離職,開安安邊緣子
果陣阿民話老周都有嘈過點解成日同阿憲一齊,對阿憲重多過對佢
後尾應該係阿憲放棄咗,阿民安排老周同阿憲見面食飯,後尾佢2個就變咗好GAY 友了

BTW,唔係好鍾意阿民,一開始覺得幾靚女,但越睇越覺得佢好「台女」
之前有集阿民+JOJO+阿憲清談,阿民又係一如以往瘋狂串/笑鳩阿憲,搞到過晒火位,D人都留言話阿民好過份唔知分寸
做效果做過龍

阿憲對比以前真係進步左好多

初初上木曜尷尬到
今集玩很大唱放手先知係陳奐仁作曲作詞
好憎人死纏難打,覺得唔似男人
但見佢純情小處男咁又想佢成功
好耐前有集請返舊團體
energy跳唱放手
丸子跳唱關東煮
仲有4inlove都有唱
但成個直播最爆係一粒無啦啦講插入去

估下有邊個
同埋populady
6個人5個嘉賓 今次阿部搭邊個呢
https://youtu.be/9mCq-j4QaF0
麥卡貝員工QQ
冇得再食員工員餐
瘦到營養不良咁喎
瑋薇竟然加入左騏哥間公司(澤圖)
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞