<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
eric最尾唔係有成功退資咩
其實邊有得合作
一邊想借木曜個名搵錢
一邊就想做比較fans向既地方
個最終目的都唔同
退左啦
https://www.youtube.com/watch?v=8KptqOFnJnw

美麗本人呢條片暴光咗好多人(雖然有口罩)

中指通既之之
台灣尋奇既導演
鹿人與小曼
其實都係好事來,事關我到依加都諗唔通果條友既邏輯
一直同佢合作我怕蝕撚死Eric
咪係,唔係木曜主題cafe 根本唔會有吸引力

如果係一間木曜cafe ,再分6個區,每一個區都係每一個主持設計,再賣下周邊,定期去做直播,搞聚會,擺d木曜紀念品,真係有得做,百祥原意應該都係依個方向
賣咖啡,賣咖哩飯周街都係,但木曜只有佢地,我都唔明佢有咩本事要話晒事
百祥個idea 完全無問題
佢果個玩法其實即係日本AKB 果種玩法
本身係AKB 有個總部有活動搞有精品賣
其他時間去不同地方演出
木曜fans 個數量夠,幾肯定會work
一開始就搵錯人,真係可惜
導演好似一閃即過
我覺得條友係太自我中心
覺得自己係呢行行家,一邊拍片一邊覺得百祥佢地乜叉都唔識
跟佢地路線走,間野會執
另一方面條友根本唔熟新媒體既力量同娛樂圈既力量
無諗過有同無木曜既差別
搞到成件事錯判咗
冇計啦 人地井底何以觀天呀
係,同埋後段台灣尋奇落扶手電梯向美麗本人揮手bye 果陣應該都有影到

btw 台灣尋奇幾條女開車速度極快
眼界真係差到....

狠毒D 叫百祥整d 門市限定 跟餐set 既木曜精品
e.g. 「温泉蛋」牛丼set 送温妮精品
根本發過豬頭
不過好彩搞唔成
如果搞得成 而家都蝕到仆街
希望將來可以搞多次,唔做cafe ,做餐廳都得呀
點解咁講?
台灣果邊疫情對餐飲無乜話好大影響
理論上加埋木曜個朵應該做得住的
拍一系列,叫埋廠家出一款木曜限定精品,肯定好賣,仲可以互相合作
突然諗到.......揾上班不要看果個肉先生搞好過啦
反正木曜都有去過佢地餐廳食飯係相識
肉先生2兄弟重有搞船P 果D,Kid 上條片先揾佢地
揾佢地一定易傾埋好多
justin
呢啲都係本地,都仲未計馬拉,新加坡,香港澳門木曜粉會去
仲要3條都幾正
BTW lucy既蠢拍得住溫妮
點會無影響呀 個陣kid話野人火煱一日做一台客咋
而家遂步解封梗係無大影響啦
lucy正到呱吉賤葆都想撬
但個胸
整體都係唄姬正d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞