<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[20] - 第三屆運動大會12月播出/第二屆演唱會awakening 12月舉辦

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
百祥個plan都唔會work
秋葉原毒撚聖地都養唔掂AKB48間cafe, 早兩年已經執左
今年連gundam間主題cafe都執埋
所以木曜cafe一樣冇得做
sandy間無聊cafe都執左, 話就話當初只係plan做3年, 實際條數係點得佢自己知

無論係點嘅cafe都係難賺錢, 但係做得住嘅唔會係主題cafe, 所以我覺得個老細諗法錯唔晒
而且百祥啲錢可以喺youtube channel度賺返嚟, 但係個老細唔得
lucy一定唔係蠢
你睇佢自己channel就知佢係有心整到尷尬得黎又好笑
呢啲靚得黎又玩得仲要唔怕砌既個個流哂口水想簽佢
坤達做tissot 代言
喊左
破產未
tissot都仲算有平既款
佳燕隻omega先難跟
好垃圾?我就係知首歌好撚洗腦
瑪利亞個婚紗look好掂
唔好喊
用一分鐘時間同達哥玩場「鼻孔遊戲」
都跟你說了放手 不要再聽你的藉口
唔係食?
賤葆仲養多個?
我驚佢捱唔住
佢未到真係撬
只係依家已經打好緊關係
我反而想睇佢同初戀拍多D
佢同初戀行返屋企個段真係好有puppy love feel
玩黑科技果集初戀成身濕晒好撚正
有關温妮服裝問題
阿憲啱啱條片有訪問
係班班幫佢搞
唔關温妮事

https://youtu.be/K0R9omAIgEk?t=1827
全隊都係班班處理,溫妮淨係話要黃色
唔知係咪可能比較難搵d係黃色而又正式的衫
我覺得係溫妮搞鳩班班多啲然後班班心入面反晒白眼咁求其執咗套黃色裙仔俾佢就算
應該係(指定要黃色)+佢嘅身高+唔會太暴露啱佢著難搵
D正式衫多數都黑/白最多

唔睇上面條片真係以為佢黃色個套係宣傳服(發片宣傳期)特登著
連平時泱泱唔行性感都著到咁正式,變相佢個套好似顯得有D求其
根本班班跟左邰阿公10幾年有咩可以難到佢架

係溫想要既顏色天生就同正式場合好難夾

一係就好似啲荷里活左膠大明星大deep V/泱泱個隻版本

不過溫一露多少少啲垃圾蛋又會係度發癲
邰哥以前通告咖嚟咋
又冇唱歌又冇拍戲
邊有大型show俾佢上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞