買電視機 / 換電視機 集中討論區 (62)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
TRUE3948
sogo劵$1,200,半價放,有意留tg

燒鴨鮮竹卷
我有8張SOGO卷放,都係半價。
有意tg https://t.me/duck7922

pedro_7
賣sogo卷$1300 放$600
有意tg https://t.me/ajj18

以上SOGO卷10月26日需於10月26日前用
有冇巴打係sogo $26580入咗65a80j 呢個價錢點做到? 我減極都唔啱數
係咪減埋自己張消濟卷呀
我發覺唔少人會當消費劵唔係錢咁減埋,當平左
如果我都想放 10張 $400 會唔會好做爛市
岩呀,所以識計數既咪比佢玩死
唔會,自己開價,自由市場
巴打會唔會今日交收到?有興趣
謝謝巴,coupon放出。
同老婆兩個人碌,每人回450
最近買左部Samsung 75Q60A
想遲啲襯black friday買埋條sound bar
想請問下應該買邊隻好啲?

平時主要都同係睇Netflix同twitch
同埋會玩switch

Thanks
BUDGET?
5000-7500
SAMSUNG HW-Q900A
賓周巴會唔高興~
唔該曬Ching
step巴 同樣$5000

samsung ua50tu7000jxzk or
panasonic 50jx700h

1. 50TU7000 2020年機, 斷貨多時, 唔好搵啦

Panasonic TH-50JX700H
$4980
1. 50hz VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 有Dolby Vision
3. 5年保養
4. HDMI 2.0*3 支援4K60, ALLM
5. HCX 影像處理器
6. 只有ARC, 只可以回傳有損音訊去SOUNDBAR
7. ANDROID TV 系統, 多APP
8. USB HDD 錄影
9. Hexa Chroma Drive Pro技術,以3+3原色令真實色彩再生

Samsung 50AU7700
$5380
1. 50HZ VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 280 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY
我都冇ps5
所以更加SAD
做咩唔買PS5?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞