買電視機 / 換電視機 集中討論區 (62)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我岩岩想搵佢喇叭個發聲位置因為我見佢開機第一次set up會有好似a9既cal, 然後好近係會發現係成個mon咁發聲
有冇人有新downloader既apk,我發現我個港人話dl個個好似唔岩
我唔係想毒你
但我用條216已經好過個Mon幾倍
咩app?
係咪我腦殘,搵唔到個apk
downloader
可能我木耳同唔係好遠
引用:#983
stepmic
• 2h
1. 你中毒了
2. SN10Y多少錢?
3. 你覺得係咪因為SN10Y多左個SUBWOOFER所以正好多? 定本身都已經好D
4. BUDGET

AV Life SN10Y 4980, SN7CY 2080, 其實我覺得2k幾抵玩
SN10Y係多咗個subwoofer所以低音勁好多,但可能喺細空間內SN7CY都做到唔錯嘅效果,聽日會再去聽下
AV Life冇得試SN7CY, 要去其他鋪試,睇下有冇得聽demo
其實budget得3k內,SN7CY應該都係唔錯嘅選擇?
換返個apk冇事了
1.4.2冇問題啊
我用左港人話個個超舊
唔睇價錢, Samsung 65QN90A 同 Sony XR-65X90J 邊部好d?
因為見Samsung 有得一條線過, sony 冇
正常. acoustic surface audio就係咁
如果想要SUBWOOFER, 可以試聽下以下
SAMSUNG HW-Q600A
SAMSUNG HW-Q700A
以上兩款都仲可以另購後置無線喇叭
step巴,如果你問我個銀拉絲好唔好用可以答你都幾雞肋最壞個樣野係唔知係咪真係禁左,成日禁完冇反應
1. QN90A都冇ONE CONNECT BOX, 冇得一條線過
2. QN95A先有盒仔, 不過香港唔入QN95A
3. 我推薦SONY 65X90J
4. 另外我再推薦SONY 65A80J, 可以於26/10前去SOGO AVLIFE問下, 好似扣哂折扣後26K買到
5. 不過如果要雜食, 就X90J吧, 不過同A80J冇得比
1. 同阿澤講, 可能個別問題, 佢試完如果真係有問題應該可以換比你
2. 通櫃神器最緊要反應快
裝機哥哥仔講左係咁所以佢如果入左美版價錢可以我會買埋
你問下阿澤美水遙控如何,佢都係頭先whatsapp我話入左黎試

銀色拉絲反應慢我同佢講左,未覆
部電視畫質表現點?收貨嗎?
問左未覆,你一同我講佢入左我已經問左
點止收貨加埋我個遮光窗簾直頭入左戲院咁e家同同女朋友都係廳死都唔入房
咁性急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞