買電視機 / 換電視機 集中討論區 (62)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
兩部規格接近,差不多沒有分別

不過TU8000應該斷貨多時,建議買AU8000就可以
Thanks價錢差成一千,冇咩分別咁我會買舊果部
嘩屌呢幾日係sogo 用卷買電視好似好抵屌咁
呀澤今日送左C1黎,連我兩老咁挑骨頭既都無投訴
多謝Step巴同眾巴導我入OLED坑
請問下如果想出Sony KD-50X80J 既話 有冇話推薦邊間最抵買
恭喜巴打

好好對待佢
琴日睇過下,好似冇
上面好膊巴打放卷,你計盡數半價同巴打收完再去買再減再拎,拎完返黎再放過
pxxw個d?
pin 呢個,等佢比老婆針吉尿道
a9入手未
阻人買電視猶如.....
抵你比STEP巴彈JJ
想問下我部hx900h
今日係咁易想清下個MON D塵時發現
近條底邊既PANEL, 就算極細力抹都會下陷左落去
即係好似一片膠片咁
佢係會回復返既, 想知係咪正常?(我印象中PANEL係固定, 實既...)

就算係正常, 咁咪即係其實係有虛位, 會入塵?.........
可能唔正常, CALL信興問下或CALL信興師傅上門
信興話正常
OK信佢
咁照用~

用左幾日, 覺得點?
黑位係差過VA DD, 即係上面有巴打講既有白膜咁
但我屋企有人喜歡咁樣(佢話咁樣隻眼舒服D)
我就無所謂, 習慣左就可以(我電腦MON都係用IPS)

但睇對比度大/高既野時好正(4K YT/NETFLIX)
個背光分區真係做到野
7千4 5年保, 無得輸

反而好少見58JX700H既評價?

BTW
我諗我部個外框D印應該係組裝時整到的
頭先搵到P記台灣工場既繕PO, 有影到組裝畫面, 應該係
留名聽你講第一手體驗
事關我LG C1 同 Sony A9S 48"
仲未揀好
lm
Sony A9S 48"
1. 平D
2. MASTER SERIES
3. 影像處理器比較強
4. 保養服務比較好
再彈你JJ, 針吉PAT PAT
收到 Step 巴係咪AVlife 有識人有優惠?
點解Sony A80J, A90J 嗰啲唔岀埋48"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞