買電視機 / 換電視機 集中討論區 (62)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
不過如果唔用oled,三星果部好抵,15000蚊
Dolby Atmos 唔係要電視都support 先用到咩?
想問下阿澤送貨係咪送到嚟先會開箱,然後先再開機裝嘢做setting?
多謝, 送左條19 sound b
不過4年保幾抵玩
基本上有ARC, eARC就ok
第四年需要登記,記得到時整
如果座枱嘅話,有無標準電視櫃幾高
如果係SAMSUNG/LG水貨, 由於要先改區, 好大機會係鋪頭已經開左箱做轉區步驟, 另外阿澤有時會抽樣檢查好先送貨.

如果巴打需要完全未開過既, 都可以要求咁做, 你提早講比佢地知就可以
唔該step巴
you are welcome~
巴打準備買咩機?
其實已經買咗C1,準備送貨
你同佢地講聲, 如果需要都可以係你屋企先轉區, 開箱
如果佢哋平時都係咁做開我諗應該都冇問題,都係想問下送貨時有咩要注意
同你諗法一樣, 但我部QN90A仲係公海未黎到hk, 等左半個月喇
之前買左部三叔Q70T 55吋水機,近排search 唔到Wi-Fi 可以點做?
1. 肯定ROUTER WIFI冇問題?
2. 試下REBOOT電視
3. 再唔得就試下成部機重設
4. 再唔得就聯絡盛澤, 可能要訂零件
48A9S 同50x90J 應該點簡好
感覺價錢差唔多
個人冇話特別需要oled, 但朋友話A9S好聲啲,唔知真定假
平時睇咩多
Netflix/ 玩switch
打機長唔長時間?
一星期最多1、2日,玩3、4個鐘左右
咁都可以買OLED既
A9S 有冇傳過擭氣? 都出左成年都冇乜負面消息,即係買得過係唔係?
冇穫氣
反而我覺得唔好為個聲而揀,如果a9s 價 oled 我會c1
,如果真係要 sony 冇計 x90j
我會有新買新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞