Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
其實你要預新game都唔可以用外置HDD直接玩, 要搬嚟搬去。。。
你有冇買先
列表見仲係459, 撳入去先見到減咗價
原來係咁
極速join左3年game pass
非ultimate版?
想join嚟玩back 4 blood同forza horizon 5
horizon 5好似要ultimate game pass先有得玩?
利申 PC
係ultimate呀
我見班友係一次叫兩個口號
Cancel game pass 同 cancel ps now
ultimate一個月唔係$79咩
買gold 加10蚊升,平均29.x
所以話
有得訂根本唔駛諗
Ps now有咩功能
想問大家有咩配件係必買
充電?
點解會冇貨
你講原裝充電池?我覺得用AA充電池都夠用
搬都預左既,鬼叫自己買S機,大慨20分鐘搬完隻100GB HALO合集
不過隻Control arm arm又彈第4次…..
試下搬去內置ssd睇下仲會吾會彈game
原裝Seagate 1TB 插卡先唔會彈app,但好貴
低級版game pass?
香港好似冇
佢地twitter會叫埋physical forever
Xbox Live 12個月金會員訂閱卡 (電子下載版)

此商品暫時沒有庫存,您可以留下電子郵件地址,商品到貨後會立即通知您。

明,抵到爛
但我預陪friend玩三個月,自己唔多打機
$89/ 3 months個game pass有冇back 4 blood同forza horizon 5玩?
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/Xbox-Game-Pass-PC?locale=zh_HK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞