Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
巨硬再推cloud game , online打機唔食位
岩岩入手ps5 , S機用嚟輕鬆玩game pass
B4B都唔使再買
如果有一日GAME PASS 沒落, PS5 原價買到先會考慮番轉去PLAY STATION

XBOX GAME PASS好吸引到我呢類 唔追新GAME既人 更何況 佢連新GAME都有時會有 (B4B , GTA SA 屈能到)
最主要問題係唔食炸價買唔到SX... 差一千鬆d換多512GB 同埋高d效能真心抵,如果買到機的話
唔知雙十一買機會唔會再平DD
初初買機係諗住玩toa,點知玩極都重有野玩,玩完緋紅結繫之後而家打緊八方旅人
高清版八方旅人係咪好正先
4k 版d 格仔真係好正
認真呢隻真係好game 黎,先唔講用格仔做圖像係而家呢個新代本身係一件好繁複既工序,佢重要做到d 光暗影好靚,個故事我未玩哂所以唔講,d 背景音樂又好聽,係衰在譯得有d 差,有d 好明顯係打錯字
個陣switch 本身已經好想買 ,邊估到最後會係xbox 到玩呢隻game
出緊去拎XSS
今朝打咗去Xbox CS都係搞唔掂我個account

唯有一陣入機試試
八方我都好鍾意
應該唔會 預計2023年先會有穩定貨源
而家唔會平到
屌柒個 CS 啦,攪唔掂
錯區升唔到 ultimate 呢個問題應該都算常見 wor
佢最奇怪係Live Gold買到用到,但Game Pass Ultimate買到用唔到…

屌部機要28號先有得拎…屌
11月 FH5,12 月 Halo
正價唔駛食骨食炒買到機都要還神啦,仲諗減價
唔係先入gold 比十蚊再升u 再入u咩
就係話我Store region同payment region唔一樣唔俾買,咁我咪試吓買點數redeem囉,都係唔得,似係要入console搞先得
Halo新片
我之前就係金會員係用卡入,香港區的
但係語言set左台灣,所以買唔到升級
要跟番全部香港區先升到game pass
未有機試呀我28號先有得拎
買埋Forza Horizon 5頂級附加組合包,可以提前四日玩新game
收貨但冇驚喜
唔駛有機,可以係網頁買
記得睇清楚台灣定香港
有無人知xbox個網頁買game果度邊度有寫隻game係咩語言?
我搵唔到
Q17: 屌你老母 Xbox 有咩 Game 有中文
有巴打逐隻睇完整咗個 Page 介紹
https://hkxboxfans.page.tl/
Ching你似係錯左區
打上Xbox叫人幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞