Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
個廣告完全唔sell quick resume/loading更快之類
反而主sell輕便同咩鬼煲劇
就知都係target 啲輕玩家
D 孖劇婷 真係冇好過
圖呢?
似係sell條女多過部機

罪大之前仲送過ps5俾條女
買唔到xsx, 買xss 擺落部50吋4k電視d畫面會唔會好惡頂
巴打有咩game 想玩?,有既玩住s 再等轉x 啦
其實都係輕度玩家玩下人中同gear 姐,佢個pass咁抵玩
都想玩red dead 2,battlefield 既 ,但驚個畫面落差太大接受唔到
豐澤網寫6間分店有FH5手制賣
MS STORE就要食9個月pass
可能如果買住黎等ps5都不失為一個好方法既
本身無玩開ps4?
我個情況係pass 好多game 都係ps4玩過,真係想玩4k ,見game pass 有一兩隻啱玩所以直屌xsx,如果八無玩開ps4既話,xss 我都會直屌
無玩開PS4 本身係pc玩家,依家想加入主機平台 但兩大主機都買唔到 得xss 有得出機
你部pc 勁唔勁先,你應該steam 玩過唔少game 掛,一係玩住game pass 先都得架
百記就食3個月pass
乞兒一問
個game pass pc 10蚊玩完3個月後開個新AC用過第二張信用卡再10蚊得唔得?
HappyBirthday code過咗期?
其實衣家有咩地方買到XSX
今朝冇啦啦走去掂部series s 竟然發熱
插住電源
閂咗主機
請問正唔正常
嗰個唔係關機,Setting - General入邊 Full Shutdown先係
實得架
有冇人知發怖會左邊條女係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞