Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
岩岩買左series x, 想問 gamepass / 會員點樣玩最抵?跟機有2張3個月既係咪唔好用住?

另外2k / fifa最近有冇promo? 唔該!
半個月算快
我上星期一訂都未有得拎啦
Game Pass有 GTA SA Remastered
咁等下先 之前上半年見過一兩次都無買
fh以往對軚盤個回饋幾差吓
淨玩佢買最廢嘅g923或者tmx就夠
但佢今代話會改進睇埋先再諗買唔買好啲都得
同埋香港你預一定要外國訂架啦
今代唔知搞乜仲差過x1嗰陣基本上完全冇人代理xbox版嘅軚盤
但g923用唔到係xbox因為佢係ps4,5
你地有冇用轉換器果啲
TMX Pro 好過923?
又伸手睇第一版啲教學好難咩上番去睇吓先啦
以前g29嗰代就有分唔同名
但今代923係有xbox版
不過香港同台灣logi都係淨入ps版咁解

轉插我見台仔推薦brook軚盤專用嗰款
因為其他牌子轉完平台唔一定支援返force feedback=垃圾
其實如果唔想喺外國買軚盤買個ps版再買轉插都係辦法嘅
淨係見到車尾燈
兇宅問過無得訂
Ok thanks
半個月前果次,好似係THE CLUB返貨
唔係官網
果日咁啱出街,MISS咗買唔到
logi呢隻10年不變老款除左價錢之外冇樣掂
tmx除左玩具feel過g923之外應該冇咩輸
不過xbox版黑色已經好過t150隻藍色好多
如果你玩埋其他game嘅話就建議買t300嗰級,xbox版應該叫tx
The Club有個Club Shopping App
好方便同其他網購平台一樣
襟入去有貨就買到
ps5好難買產生左買x既念頭
但好似x都有d難咁?
晶片難啫,唔係部機
下批幾時到
我買咗XSS由得佢啦,壞機至換
想請問一下xss邊度買會比較平啲?
the club 27xx 用 mox 回5隻
so0好似唔使食骨
唔該晒你,行過去睇吓先。另外我想問吓啲骨係咩?好耐冇買過家用機唔太熟,對上一次已經係買第一代Xbox
啫係另外要買埋其他立雜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞