Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔怪得仲可以dow到game啦
或者setting 轉省電模式
省電=sleep mode 完全關機=shutdown
Horizon個手制係咪一定要連pass買
次次禁實手制個到有個關機
咪以為就咁係完全關機
點知仲要入seeting到完全關機
我都錯意思
省電(完全關機) 即時啟動(sleep mode

那個關機掣 預先set 省電/即時開機
按x 開關

先去番電源設定睇睇
今晚返去睇下
你set好 下次一按X關機 預設你省電/即時
唔該你
岩岩忍唔住買左S
等送貨玩BF
想問xbox有無手制形鈦盤
個樣類似玩搖制車果d咁款
記得以前ps用過
正式落坑 係誠哥club 到直接屌左S 唔等了
有位師兄講得岩 有比較有傷害 買唔到x既情況下 二千零蚊既價位其實唔錯架啦
玩住黎等ps5大貨到啦
掉番轉問,揀咗省電模式後,點樣sleep mode?
因為多數都係想完全關機,所以set省電模式
但有時想食個飯番黎再打,想sleep佢一陣,就無位揀
你可以 set 即時啟動(sleep mode),然後想完全熄機嗰陣就揀「完全關機」(圖左下角)
而家係
想單買
岩丫 我都係抽唔中先買xss 玩住等
其實即時啟動同省電模式都係sleep mode黎,完全關機先係真斷電
你想食個飯轉頭開不輪你揀邊個模式都係logo製後揀關機就係sleep mode,想完全關機就一定要去setting到關機
其實兩者個分別係你會唔會想佢關機dl game,如果有野要dl就要用即時啟動,用左省電會dl唔到定唔知慢好多
上YouTube 睇人xss 放落55吋大電視到打 其實如果唔係重度畫面玩家同坐到好近玩既話 自己覺得唔係話太差 佢個spec都係好過上一代主機
唔知遲啲會唔會包括左Jurassicworld evolution 2??? 好似之前planet coaster咁
今日係誠哥舖入手左,個掣真係好靚!
去兇宅買啦,on9先去2000 fuck 買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞