Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
尋日打過去美國,不過條差婆幫我唔到
多謝你先,28號拎機試唔到再打
應該唔使打去美國wor
我係xbox 個網contact support,跟手佢問係咪打俾我,咁我答完Yes佢就打嚟啦,咪膽粗粗試吓聽電話囉

Astria Ascending 今日更新,但都係無中文
不過我都用英文打到第八章,已經開始睇慣啲生字

UI幾靚
歡迎加入討論XBOX 遊戲

https://t.me/xbox_game_pass_hk
冇人玩嘅機 , 唔需要分 Group
本身有一個過千人
我應該成日都係度
20週年手制有無新消息 , 定係我tb買算
TB 買算
想問下對上一次X 官網補貨係幾時?
近呢幾個月都收唔到補貨email
https://www.soundguys.com/hyperx-cloud-alpha-gaming-headset-review-23223/

2kfun 600有售
目前ps4 xbox 開心使用中

新機ps5/xbox series 唔駛買surround sound
因為內建左,買普通立体聲headset就得
想買個27吋4k 60hz 有音響既mon點解咁難
asus tuf果隻vg289q咁啱28吋
我間房個位淨係夠擺27吋
筆直2000-4000
巴打有冇好介紹
搭單問xss 買邊款mon好直上4K定2k144
28吋格硬擺
s 2k Mon ok , 但4k用唔著 , 想玩耐d為之後既機就4k
半個月前夜晚 6點
我有試,不過真係唔太分到
所以未買住,我耳仔唔太靈敏

但係兩隻基本上都係內健係主機入面,你headset用普通立体聲headset就support到
Xbox係咪冇racing wheel?
玩fh4,5嘅巴打用開邊隻
walk in 兇宅2日就有貨
堅? 邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞