Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
想問依家買series x既方法係咩?
全新玩家 未玩過xbox 想買比仔仔玩
琴日tg gp話2000fun網有
而家佢個網都有格
炒價再食多1300蚊骨咁解啫
$4132 係炒價?同埋想問個個pass抵唔抵食?反而佢焗我買個隻game 唔係咁岩玩

但其實依家除左幫襯佢市面係咪都沒現貨
官方價3880
一年xgpu我自己覺得唔抵,3-6個月就還可以
因為可以金會員3年+10$升做xgpu,即係千零蚊就3年
而家就咁買就9百幾一年唔係咁抵

我自己就會等下,新聞話年尾有大貨返
你急嘅都可以買嘅,因為出面真係搵唔到
唔係。睇reddit 有鬼佬等半年先得
炒貴252
骨就減價後的正價
算係咁啦

不過要食gamepass有的forza就差d lo
你嘅Gamer Score有幾多呀?
Game pass 係咪即係可以玩晒佢以往有既遊戲 唔洗再比錢買?同埋係咪上網同人玩遊戲都要再額外好似ps 咁買個ps plus 咁?
你當佢係Netflix咁,唔係乜Games都有,上咗架嘅會下架,XGPU包埋Live Gold可以online對戰
咁上面有位師兄話金會員三年+10蚊可轉xgpu, 比佢咁樣焗買係咪沒咁抵?
無錯,一啲都唔抵!
咁係咪都係再觀望下先
睇你有無games想玩囉,同埋年尾都就係到啦,無謂俾錢炒狗賺
本身係ps 玩家,想買部Xbox玩forza,上網睇s同x分別係咪主要在4K ?如果唔追4K其實係咪s都玩得過?thx
有價就買
等靚價你預等到2023/06
睇你係擺電視玩定是但玩
唔爭在果兩千開飯咪 X
我就唔等喇
價錢我就冇乜所謂,但我見X好似要食炒價?純粹一蚊都唔想比炒狗賺,自己本身都等緊買正價ps5
依家好似上邊個個師兄咁講
3年金會員加十蚊有xgp
三年金會員大約係幾錢?
同埋金會員同唔係金會員既分別係咩
如果我跟2000fun買 買左一年既xgp 係咪都仲需要再加錢做金會員?
玩Forza要追畫面
MS Store 最平$963買到3年Live Gold,係Xbox俾多$10 upgrade 做Xbox Game Pass Ultimate,包埋Live Gold
真係咁大分別?如果係我唯有等買X
想問下而家買機之後個game pass 次序應該點排?如果用呢個次序有冇錯?
1. $10 三個月promotion
2. 用埋d 買機跟既game pass code
3. 等1&2 夠期之後再買3年gold 加十蚊轉
$10三個月好似係for PC only喔,你跟機個啲key幾時用都得嘅,我覺得你用$10買一個月XGPU試試佢有無games啱你玩先,無就幾平返嚟都係擺係到。

次序要睇你有無games啱玩:

有:
3年Live Gold 加10蚊upgrade XGPU,半年後用埋個兩條key入

無:
10蚊 一個月XGPU(之後cut左佢)+ 兩條key咁囉

依家唔知用過Game Pass嘅 accounts有無10蚊upgrade,不過無都係用多60蚊左右upgrade咁啫
,Live Gold upgrade XGPU幾時都得,係有無10蚊優惠嘅分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞