Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
如果一年後金會員兌 ultimate 仲係 1:1,可以咁樣升呀

不過記住一定要而家個 ultimate 完晒先好入金會員
遲早入埋game pass
有嘢問呀我…

-我Xbox account region 就US

-係MS Store HK買咗3張Xbox Live Gold,咁係Windows嘅Xbox app 入邊redeem用哂三條code

-想話upgrade去XGP Ultimate話payment region唔一樣

-我部Xbox 360壞咗,Windows 用Edge轉唔到Xbox account region

咁我可唔可以係MS store買張 XGP Ultimate redeem 咁upgrade?
By the way 要等幾耐先有XSX賣?個email好似都有幾個月無反應
我都禁哂咁多間大舖網店,但冇一間有出過email話有貨返
打去 CS 叫去幫你轉番區先再俾 $10 upgrade 上 ultimate 啦
禮拜一試試
入tg group留意仲好啦
咁本身要online玩都要金會員
唔等啦都係,係百記買咗部XSS加6個月Game Pass
買左s 既後悔嗎
諗緊好無s
我對上個部係Xbox 360,XSS應該夠我玩
https://www.rockstargames.com/newswire/article/4kaa7414o5k979/grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition-coming-november-11

Rockstar早前宣佈
GTA高清重製合集
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
將於11月11號推出
包含系列三部曲
- Grand Theft Auto III
- Grand Theft Auto Vice City
- Grand Theft Auto San Andreas

而Xbox Game Pass玩家
到時更加可以免費任玩
Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition
支援Xbox Series X|S優化及繁體中文
有冇人玩pc pass aragami2 用手制RB無反應 用Keyboard E制一樣唔得唔知咩事 google過好似無人有同樣問題
都係咁玩又唔係成日打機
s無咩唔好
但後悔無俾多千幾蚊買個更好
利申:第一水買
對4k無要求,啲game玩完一隻先下一隻,S係夠做
鍾意試game,一野開幾隻game玩,就會開始後悔,因為根本無位咁做
S無野唔好,係個擴充hdd價錢唔好
唔玩咪del左佢
依家網速咁快 好快down完姐
係喎,有通堂有50MBps 咁download 有時80
想買headset有冇推介

官網個headset長期冇貨
DIRT5都係Game Pass系列之一
唔知點解冇乜人提呢隻game?🤔
horizon好玩dd
你有野想講咪講囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞