Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Biohazard 7 - 22GB
Outlast 2 - 18GB
Mass Effect: Andromeda - 45GB
Quantum Break - 47GB
Back 4 Blood - 34GB
Forza Horizon 4 Standard Edition - 80GB
A Plague Tale: Innocence - 41GB

上邊都係Game Pass嘅,應該夠你玩到厭
明晒
S除左4k,玩game唔會疾掛?
係ok我見到就去馬
我玩過嘅games有98%時間係順嘅
唔該晒清
連登有愛呀
好景有s 架3 個月即食餐

25xx
買黎屋企電腦邊上網睇咸片好唔好
另外而家咩野途徑買主機
我應該只會用電腦個mon 玩
你講嘜鳩
果3個月係咪可以加落用緊個xgp度?
唔係不嬲都得架咩
意外買到ps5 重keep唔keep xbox 好呢
Ps5無game pass
買左+3個月XGP 2500有找
Game Pass 無乜game啱玩
第一次玩XBOX唔識
呢啲睇自己喜好無需要上嚟問意見
不過放Xbox(如果係Series X)就襯部機仲新應該有好價錢
呢啲嘢純粹睇個人喜好
唔啱玩咁又可以慳返啲錢
睇#2
買咗3年就即管睇吓有咩新games加入Game Pass啦唯有係咁
訂左重未有
睇左大致明白XGP係咩一回事 ,而家有問題係 ,我想之後+$10 upgrade Ultimate ,應該用以下邊個方法?
現有$10 三個月Pass用緊
新機又有張3個月Pass
咁我而家開機入去,係先用本身有$10個A/C登記,再加新果張三個月Pass上去
定係掉轉呢,求助
你用送嘅Game Pass先,之後應該唔可以用$10 upgrade
講錯咗講錯咗!

應該係每個acc只有一次機會用$10 upgrade Live Gold 去 Game Pass Ultimate,你本身俾錢直接買或送嘅Game Pass應該唔影響你用$10 upgrade
即係開個新A/C用左張Game Pass先
之後都唔可以+$10 upgrade Ultimate?
有無計諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞