Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
部機最近成日閃屏
禁home 制停一陣又無野
但個情況愈來愈密同嚴重
換hdmi / mon / 電視都一樣
有冇人試過xbox hk個保養係點搞
獲得名額的參加者會收到確認電郵,發放時間如下:
Forza Horizon 5 限量版Xbox Series X|S無線手掣 (推出日期:11月9日)
確認電郵發放日期:11月8日或之前
Halo Infinite限量版Xbox Series X主機套裝、Halo Infinite限量版Xbox Elite 無線手掣 Series 2及20週年特別版Xbox Series X|S無線手掣 (推出日期:11月15日)
確認電郵發放日期:11月14日或之前

有人收到email未
係咪有啲Games係得殘體字無正體字嘅?屌啦媽Dead by Daylight有啲字寫殘體
想問下X 誠哥有冇貨同有冇話要食咩
X 食一年pass
但而家仲有貨咩
知唔知有冇貨先 有我就聽日去
FH 掣尋日有人收到喇
如果microsoft自家無線嗰隻最近amazon都無貨
得返有線版。
FH掣無email即係特別版機仲有機會
想問Xbox 玩唔玩得返我PC steam 玩落既game
如 GTA, red dead, 等等大作 攞返個進度黎玩?
最抵玩應該係用左搭機果三個月gpu先定係用左10蚊升級用完先用三個月gpu?
用10蚊升級先
sorry, 新手想買機
想問下xbox x邊度有得買?
(我上網睇左好多地方都無現貨)
我都53K 成就分都係中第三志願FH掣
好多地方都有X
不過要食炒
如果正價加一年pass都ok
但好多係炒價
53K都無咁無機了
想請問而家出面炒到幾多?

我見到 5800 機連 1年 Pass
想參考吓
同埋睇吓買唔買到 20週年手制先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞