Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
不過 The Club 佢 d pass 有寫1個月內要用
之前巴打 d 貨係咁
有無人Spotify 播歌無聲
但玩game同睇YouTube 又無事
我一出部機就買
上個月先搵到個fd 都有XSX
早幾日先再有個fd 買Xbox game pass 玩 PC B4B
想問下 game pass有冇 farcry ?
For honor
R6?
Back4blood 第一章第二節已經比隻巨無霸sm
快速欄你校咗無聲
想問金會員12個月會唔會減價?見到宜家1個月同3個月都平左 但12個月果啲仲未平嘅?

金會員係唔係最底果幾行?
同朋友玩Gears 5, online co-op
訪客嗰個,入唔到入去遊戲
大家有冇試過?點樣解決?
因為平咗嘅係xbox.com, microsoftestore係外判咗出去俾第二間做
xbox hk 執柒咗佢
Price.com個價已經去到5千8
咁點樣用$349買12個月
Xbox.com有得買digital code咩?兜黎兜去都見唔到
淨係得垃圾microsoftstore有仲係459
早幾日入手左S機,睇Youtube o的鬼佬話有個別幾隻X|S 優化個既game其實都可以擺HDD玩 (halo / ori /etc),咁就貪平買左隻WD element 1TB用住先, 係game pass度DL左隻Control 係HDD度玩,但係之後前後試過3次彈game,有無人都係咁?
吾知係Control 先係咁定擺hdd玩就會咁.....

減左Lu
想問下cod black ops係咪港區冇得玩。
我喺app remote down咗,但係喺機度開就話我沒有權限
Xbox.com得一個月同三個月賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞