Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔係呀我講錯!
咁我想問$10 3個月試用果個屬於咩類型 Gold 定係咩
3個月係PC,1個月係Ultimate
好,而家開箱駁左先算
唔該晒 清
我睇返你上邊話你買咗10蚊三個月Game Pass係for PC個喔,用唔到落console

另外Xbox條款寫$10 upgrade Live Gold to Game Pass Ultimate promotion for new member only…如果用過Game Pass唔知佢點計喔
你成日打機㗎?會唔會買咗3年Live Gold再10蚊upgrade去Ultimate,剩低嘅咪等半年後再redeem埋佢咁
咁我重新開AC,當咩都新咁得掛
咁樣實得,係唔知佢$10 promotion去到幾時咁囉
以最近幾年前買ps4為例
除左頭幾日有玩,之後隔好耐開機update 熄機, loop到而家
應該唔會成日玩
咁你唔好買Live Gold 啦,我俾我個幾張Game Pass Ultimate 你用啦
唔記得俾咗個friend添…不過有一個月嘅XGPU,你要唔要?
清 有愛呀
之但係會唔會影響我 $10升Ultimate 果度咖?
1-month
3Y96H-HXXG4-3YV6H-3JDMJ-4YG7Z
ching咁公開
就係唔知,不過頂龍你都係用正價買一個月XGPU嚟upgrade Live Gold咁囉

依家我送咗一個月俾你,咁有無10蚊upgrade都無所謂啦,係咪?
咁你要快手啲啦
係Reddit睇啲鬼佬試過upgrade完又upgrade,係俾正價買一個月XGPU咁啫,差少少錢算啦
條key我用$72係Microsoft Store HK買嘅,放心用
想請教下,諗緊想入部series s玩game pass,主要貪佢有backward compatibility,想追返以前miss 咗嘅game。但我見香港無論game pass定store都冇乜360年代嘅game,例如fable, dead space, fallout new vegas,但台灣就有。有冇師兄知可唔可以跨區,或者點玩到360 d game,hk store search都冇360 game。
Xbox hk係垃圾, 如果係gamepass有嘅你直接將部機轉台灣區就玩得返
就係香港區search冇,轉去台灣區search有
thanks ching
咁買部二手Xbox 360會唔會好啲?
ching

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞