Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Q4: 屌咁我係咪可以買無限張 Live Gold再升
升級 Ultimate 只限 36個月或以內嘅 Live Gold / Game Pass資格,轉換後唔可以再將 Ultimate 會員資格轉換回先前會員資格至完結。每個帳戶一次最多只能兌換 36 個月 Ultimate...升級之後,超過嘅係唔會保留係您嘅帳戶。

我打算the club買
但要食半年pass骨
咁live gold升級ultimate36個月後
我再入嗰半年pass係咪變42個月
因為我擔心佢過咗ultimate pass嘅上限
唔俾我再入
同埋問過張pass要買後一個月入
買兩年gold 加10蚊再買一季pass咪有34個月
上限係 36 個月,爆上限就好似唔俾入㗎啦

一係就先買兩年金會員升做 ultimate ,之後再入跟機嗰兩張,咁就兩年半 ultimate

一係就放咗跟機嗰兩張,再買三年金會員升上去
咁冇計
自己用
放好麻煩
Element 有咩咁神秘
6號已講緊 , 20號都唔訂話冇得訂
怪得邊個
原裝充電慢 aa起碼快好多
官網屌左精英手制1277 蚊
普通機都買唔到限版食硬炒價啦
AA充爆都幾襟用,又充得快
大概2-3個鐘充滿,可以用15至20個鐘到
之前用過,意識到自己唔係重度玩家,好多功能用唔著,果斷賣返出去
基本手制已經好夠做
香港有冇得俾你訂都係問題
原裝電容量細 1400mah

充3 4小時
買來打乜games? 有啲想買😎
就係唔俾訂食炒價
有無人玩doom eternal
我琴日直接去問話冇得訂話未有貨期
買左game pass for pc, 買埋手制方便用, 試過插ps5 手制唔得
E 店宜家無得訂啦?
無計
撞正全球晶片缺貨
Players will also be able to experience Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition with Xbox Game Pass starting November 11.

Grand Theft Auto III – The Definitive Edition will be available on PlayStation Now starting December 7.
xbox 又贏
xbox series with game pass真係呢個世代最好既主機選擇😎
早排見到xgp好似可以share
m$ store入有xgp既acc 之後xbox app轉用其他無xgp既acc
一樣可以同時遊玩
有無巴打試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞