住喺香港嘅鬼佬其實成日笑9香港人

430 回覆
1030 Like 52 Dislike
人地真係高等過你, 黎得香港做野果啲唔係外資公司高職位都起碼係專科人士調過黎
專業人士
你估香港人係外國無group笑外國本地人咩?
我諗你要睇下世界既傳染病歷史就知人地有無經歷過
唔好講到香港人經歷過SARS就巴撚閉閉得天獨厚咁
你估「東亞病夫」呢個名真係求其屙緊屎就諗到出黎咩,係真係經歷左時間既洗禮同埋人類種族歷史既沈澱最後先得出呢個結論
柒咪笑鳩你,華人包括港台都係賤種多。迫人用口罩去「防疫」
ching諗多咗了 純粹想講唔同地方防疫意識都唔同 所以佢哋笑我哋都有原因 無話邊個巴閉啲
的確有啲香港嘅白人expat 會睇唔起local, 但同樣地香港好多公司高層或者所謂ibanker都會睇唔起基層人士。講到底係個人問題,如果個人本身自我感覺良好就有機會咁。
咁佢地依家咪柒頭囉
佢地蠢同自大,所以佢地個邊咪大爆發
外國勢力
”最火起嘅係佢哋2019年覺得777冇乜嘢,到而家777堅持21日回港隔離,佢哋先燥到pk話佢on9,我心諗你今日先知?”
冇撚有錯,根本佢地其實同藍屍冇分別,唔燒到自己嗰疊都唔會覺得777有問題
鬼佬碌鳩係正啲
呢幾日佢哋又喺度恥笑香港人打風用膠紙痴玻璃好戇鳩冇科學根據
算啦 人地白人黎 無謂搞咁多野
有咩問題?
failed in London, try Hong Kong
改變唔到港女食洋腸再順便話港男仇女
你不如cap圖出黎啦
on9
好難唔比人笑到今日仲有工返6日 住埋d細撚過佢家鄉狗屋既劏房
我地又笑番佢地啫~~
呢班9人成日用d認真mode 做膠野
成日問d問題….一係無謂一係人地岩岩先講完
無野搵野搞
吹水唔抹咀
無野叻 得飲酒同做運動叻

仲有無?
香港好多鬼都好藍
仲有好多abc bbc 都藍到pk
唔藍唔會黎香港…

外國見個班外國人先多數黃
所以佢地唔會黎香港/亞洲地區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞