「岩岩去完」日本大阪環球影城心得+分享

408 回覆
70 Like 8 Dislike
正呀!
黎緊6月星期日去 買左fast pass
想問eva個啲係咪排隊就有得玩唔會full?
黎緊6月星期日去 買左fast pass
想問eva個啲係咪排隊就有得玩唔會full?

係,總知你排就有得玩 不過唔好就黎閉園先去,會限人
竟然無人講backdraft
成個園我覺得最正就係親身體驗火場

新加坡嗰個史匹堡都無backdraft咁正

backdraft一開始悶到仆街 不過最後真係嚇死我

因為佢要D時間還原返個火場, 所以播片俾你等吓
其實翼龍唔恐怖 因為一D離心力都冇
但絕對好玩
上次去玩頭排, 個工作人員仲同我地講Good luck
因為第一次玩 以為好恐怖 點知一d驚嚇都冇
4個朋友仲係到唱歌

我覺得佢係玩衝力

係咪真架 最怕都係衝落去既離心力
六月尾會去 moremore
上次去玩翼龍前面個學生妹玩完腳軟跪左係度
上年12月去左
翼龍我本身以為趴低玩應該冇乜野
點知勁大離心力
衝力又大 有一下壓住連想嗌都嗌唔到
玩完有少少腳步浮浮
下次再去要諗諗仲玩唔玩
但係個Hollywood backdrop超正
幾年前玩過正常方向覺得無乜特別
但倒後好玩好多 成日以為完點知仲會衝落去
不過一開始上去果陣都幾驚
因為慢慢上去+安全措施得2隻大脾中間個music control
好似就黎跌落去咁
上年6月去玩完翼龍喊撚到仆街今年六月會再去挑戰多次
覺得eva vr屌打晒所有驚

絕對認同
Eva >>>>>all
岩岩去完好後悔無買快證 平均每個遊戲都要等個半鐘 哈利波特等成兩個幾鐘
侏羅紀個翼龍過山車係勁正下次去一定要快證瘋狂玩
有無巴打絲打27號去
join 唔join 一齊

總共3個女仔, 得一個仆街敢玩機動遊戲
冇買fast pass 驚唔驚入唔到哈利波特園區?
下個星期再戰USJ,
買定express 4標準同cool japan 2 EVA/巨人
QR code門票同pass已到手,
開門即跑入場玩左單人隊翼龍同holloywood過山車先
再慢慢玩pass d game, 諗起都正

USS我有年3月去真係冇乜人,
侏羅紀個過山車順向果個基本上等一架車就上到, 等都唔洗等咁
逆向侏羅紀過山車都係等兩三架車,
10分鐘排完隊兼玩埋, 好正
我每個玩左2次都唔洗45分鐘, 本已回
不過又真係冇乜野玩...唯一好就係入面講英文, d show例如水世界我知做緊咩
係果年8月去埋USJ, 暑假去真係多人到痴線
個個game/attraction要排2-3個鐘
同行朋友除左我冇人敢玩機動遊戲, 又姑寒唔買express pass,
搞到我咩都冇玩淨係睇左幾個show,
又睇多次日文版水世界, 仲要做埋翻譯
因為得我睇過英文版, 大家又唔識日文, 聽唔明佢做緊乜
USJ最正既show(?)我覺得係講火場果個

因為上次乜9都玩唔到 今次獨遊決定豪一豪佢,
買express pass玩夠本

絲打你下星期幾去?
我下星期二就去喇
繼續繼續
利申就快去大阪
翼龍啲評論咁極端
買左翼龍fast pass但其實好驚
翼龍啲評論咁極端

我都係呀
有d人又話完全冇離心力
有d人話玩到腳軟
好撚淆喎
翼龍啲評論咁極端

驚唔驚都好人生總要試一次係真既
繼續繼續
利申就快去大阪

sorry 聽日in完出包膠
翼龍啲評論咁極端

我都係呀
有d人又話完全冇離心力
有d人話玩到腳軟
好撚淆喎

離心力就一定有既,但唔算多,我覺得佢既賣點係速度+高低起伏+旋轉
玩翼龍同下面d人say hi好正
玩翼龍同下面d人say hi好正

個個望住你去送死咁
浴火XX 必玩
想問下如果想買快證有冇話跟邊個攻略買最好?
因為第一次去,我驚買錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞