「岩岩去完」日本大阪環球影城心得+分享

408 回覆
70 Like 8 Dislike
6月中會去 第一次去usj
已經買左fast pass
唔知係咪真係會快好多呢
5 月去完 買埋express 7 1200蚊 早一日應該1000有找
覺得usj 好細
最好玩一定係翼龍 沒有之一 俯衝落黎好撚正
哈利波特吹大左

巴打去過其他環球影城?
我都覺禁忌之旅麻麻地 玩過3次都係咁話

no 但聽講新加坡仲細
禁忌之旅垃圾 蜘蛛人仲好玩
仆街今個星期同老母跟團仲要星期日去咪多人到嘔

應該就係
跟團佢應該四五點就要你走 玩得仲少
我細個第一次去就係跟團,淨係玩過spider man同 hollywood
現場先買飛?
平日去會唔會冇咁多人

上機24小時前決定去 即刻上網買
通常星期二、三、四少人啲

係香港買定會唔會好啲同平啲

去官網較日文買最平
不過會賣哂唔好太遲買
6月中會去 第一次去usj
已經買左fast pass
唔知係咪真係會快好多呢

現場先買飛?
平日去會唔會冇咁多人

上機24小時前決定去 即刻上網買
通常星期二、三、四少人啲

係香港買定會唔會好啲同平啲

好多網都可以買到 好似仲平啲
買左穩陣啲,去到你排隊買又要等,入園又要等,已經冇左好多寶貴既時間
窮撚想問下有快證同無快證個排隊時間係咪真係差好遠 ?

快證幾乎係5分鐘內就有得入
無證就視乎嗰日多唔多人
啲受歡迎嘅機動遊戲有機會要排一至兩個鐘

快咁多
但入場門票+快證夾埋成千蚊港紙真係有啲貴

如果你有熱門遊戲又好好好想玩既就要買
不過閒日就唔需要
我今日見到minions要190分鐘

minions 個機動遊戲悶到仆街 唔洗

本身佢嗰度原位前身係回到未來
回到未來個機動遊戲其實都幾悶下
只係估唔到佢會沿用返個機動遊戲
實際啲講佢只係美化左個環境,同埋將個動畫改咗做minions

屌 原來係循環再用
唔慣之得同美國個唔一樣
窮撚想問下有快證同無快證個排隊時間係咪真係差好遠 ?

快證幾乎係5分鐘內就有得入
無證就視乎嗰日多唔多人
啲受歡迎嘅機動遊戲有機會要排一至兩個鐘

快咁多
但入場門票+快證夾埋成千蚊港紙真係有啲貴

如果你有熱門遊戲又好好好想玩既就要買
不過閒日就唔需要
我今日見到minions要190分鐘

minions 個機動遊戲悶到仆街 唔洗

本身佢嗰度原位前身係回到未來
回到未來個機動遊戲其實都幾悶下
只係估唔到佢會沿用返個機動遊戲
實際啲講佢只係美化左個環境,同埋將個動畫改咗做minions

屌 原來係循環再用
唔慣之得同美國個唔一樣

好彩用express 入 排兩個鐘玩垃圾實屌鬼
eva 都幾正
想問下巴打 單人翼龍排得耐唔耐

目測條龍都唔短
巴打繼續出
六月尾去大阪睇到好興奮

絲打
你六月尾既幾時 cool japan六月廿三會收檔

sor
講起就嬲,我廿六號先去,連eva個影都望唔到

好似係6月25收

岩岩睇官網 巴打你岩 不過樓上位巴打都去唔到

其實我7月頭先過大阪,希望到時有開其他野玩啦

目測條龍都唔短

平均60-100min

但係翼龍堅正
推介一入園即排
禁忌之旅是垃圾
幾號去,蜘蛛人同禁忌之旅大概等咗幾耐?

6月1日去
蜘蛛俠寫住等30分鐘,但其實等左15分鐘 (依家開左好多新遊戲少左人,風光不再
哈利波特好似係寫住60分鐘,實際就40分鐘咁上下

勁快!羨慕
有冇巴打玩過eva
有冇巴打玩過eva

me
好玩!好玩到覺得太快完
想問下翼龍係咪真係勁大離心力勁驚 ?我下個星期去 買左fast pass 勁驚 但身邊朋友個個話好玩
想問下翼龍係咪真係勁大離心力勁驚 ?我下個星期去 買左fast pass 勁驚 但身邊朋友個個話好玩

勁撚好玩, 完全唔驚
不過未上之前就真係好撚驚
尤其是你係地面同上面d 人你眼望我眼

勁撚好玩, 完全唔驚
不過未上之前就真係好撚驚
尤其是你係地面同上面d 人你眼望我眼

香港迪迪尼space mountain都好驚係咪半個usj都唔洗玩
8月尾會去,買唔買快票好?因為驚暑假多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞