「岩岩去完」日本大阪環球影城心得+分享

408 回覆
70 Like 8 Dislike
哥斯拉呀都唔洗排得玲,最撚垃圾個game 一定係芒亨 企係度on99最後禁幾下 走得

mh根本係遊戲trailor
我想問到時先買快証得唔得

因為上網好多人話要早一個月買
我想問到時先買快証得唔得

因為上網好多人話要早一個月買

可以到時買
我上次就係咁, 入場卷o係機場買,快証就入場前買,我同老婆分開入場同買飛counter排,但點知賣飛條龍極慢,我排排下都放棄左,去返同老婆入場

因為我會買標準4快証 HP + Spider Man + DP + Jaws
所以入場第一時間跑去玩Hollywood Dream,玩完先去shop買返快証
之後再玩哂Cool Japan先玩快証Game
亦都好彩當日唔多人(平日)加上有少少雨,玩左兩次翼龍都係排左10分鐘左右(加埋)
哥斯拉呀都唔洗排得玲,最撚垃圾個game 一定係芒亨 企係度on99最後禁幾下 走得

mh根本係遊戲trailor

有被騙既感覺

想問點解有兩個price?

想問點解有兩個price?

唔同日子價錢都唔同
啫係呢個係price range 定點?
上年去左兩次
論機動遊戲刺激度, 海洋公園應該屌打USJ/USS
但蜘蛛俠/MUMMY 果類幾好玩

USJ USS完全屌打海洋公園呀嘛
聽日終於到我去USJ
興奮到仲未訓得著
live:
今日9點半開園,
我8點7去到, 唔使排買門票, 直接排入場,
我前面每度門都已經排左有20幾人一條龍,
已經幾百人等緊,
到底d人係幾點黎排隊?
live:
今日9點半開園,
已經幾百人等緊,
到底d人係幾點黎排隊?

一開閘就算你扮清高唔跑
你都會比其他人影響會跑一段路
10年前去過好想再去
live:
今日9點半開園,
已經幾百人等緊,
到底d人係幾點黎排隊?

一開閘就算你扮清高唔跑

d人已經跑緊, 我仲未入到場
live:
今日9點半開園,
已經幾百人等緊,
到底d人係幾點黎排隊?

一開閘就算你扮清高唔跑

諗起個情景就忍唔住笑
live:
今日9點半開園,
已經幾百人等緊,
到底d人係幾點黎排隊?

一開閘就算你扮清高唔跑

諗起個情景就忍唔住笑

原來d人大部分都係跑入去harry potter園區,
我想去Jurassic park玩翼龍但唔小心跟錯左
11月去排單人翼龍40分鐘
玩完落來都驚到pk
仲諗住去大阪出trip順便玩minion,原來唔好玩架
上年去左兩次
論機動遊戲刺激度, 海洋公園應該屌打USJ/USS
但蜘蛛俠/MUMMY 果類幾好玩

USJ USS完全屌打海洋公園呀嘛

海洋公園都有打手

Range

咁係咪要買果下先知幾錢?
11月去排單人翼龍40分鐘
玩完落來都驚到pk

翼龍真係好刺激,但論體驗EVA真係好正

Range

咁係咪要買果下先知幾錢?

去官網揀左買你要去果日,
之後再add express pass睇下幾錢啦,
因為真係日日唔同

話說如果係中意離心力,向下衝果下,
我覺得hollywood順向果個過山車爽好多
backdrop就少d離心力果下, 但因為唔知幾時向下所以都ok爽
翼龍係幾乎冇離心力
不過視覺效果好正, 因為係向下望, 平時唔會有,
以m一戰
有冇人依家已玩飛天翼龍?
我排緊勇者咩鬥龍,唔知好唔好玩呢
我排緊勇者咩鬥龍,唔知好唔好玩呢

好無聊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞