「岩岩去完」日本大阪環球影城心得+分享

408 回覆
70 Like 8 Dislike
仲有 巴打快証去邊買?
係咪官網平過klook? 萬分感謝

屌 玩翼龍 我頭髮太多吹到完全遮左視線
乜都睇唔到
變左個鳩fing唔好玩又唔爽既過山車
兩個星期前去完
除左backdrop基本上全部玩過曬
Eva最正
竟然無人講backdraft
成個園我覺得最正就係親身體驗火場

新加坡嗰個史匹堡都無backdraft咁正

垃圾

冬天去嘅話
玩呢個機動遊戲都唔錯嘅

烈火雄心我都覺得好悶 仲要得個企字 最咩睇佢著火
荷里活夢幻過山車
其實一般, 全程聽住音樂黎吹風
反而翼龍果個幾爽
乜都睇唔到

係 長頭髮會吹哂去前面 睇唔到野
想問下翼龍係咪真係勁大離心力勁驚 ?我下個星期去 買左fast pass 勁驚 但身邊朋友個個話好玩

無離心力 越礦飛車驚過佢 認真
竟然無人講backdraft
成個園我覺得最正就係親身體驗火場

新加坡嗰個史匹堡都無backdraft咁正

垃圾

冬天去嘅話
玩呢個機動遊戲都唔錯嘅

烈火雄心我都覺得好悶 仲要得個企字 最咩睇佢著火

開頭聽到悶
後尾算有睇頭
講垃圾一定係舊版巨人
我都係今日去
翼龍坐龍頭

你地覺得玩完有冇唔舒服?
我好後悔買左翼龍pass
我好淆機動遊戲

冇 其實cool 得好緊

超安全 完全唔怕飛出街
上年10月去
排翼龍排左3個幾4個鐘
係好玩同唔太驚,係上面望返個園區係幾靚

講驚既話,個人覺得backdrop重驚過翼龍
聽佐巴打描述同睇圖
手心腳掌都冒汗

去玩個時未瀨埋出黎
利申:差少少瀨左
如果本身target 係哈利波特同刺激遊戲,
係咪買4翼龍pass都夠?
定買7標準會好啲?

唔玩on9野應該都夠,不過你預左冇fastpass既遊戲要等
如果本身target 係哈利波特同刺激遊戲,
係咪買4翼龍pass都夠?
定買7標準會好啲?

其實哈利波特無網上面d人吹到咁多人排
入區唔洗排 禁忌之旅都係排四十分鐘左右
上個月19號去
翼龍就真係要等幾耐下
果d咩spiderman呀 terminator呀 你晏少少去直入都得
基本上個pass淨係用黎慳翼龍同hollywood dream時間
但係呢兩個有單人隊其實又唔係真係等咁耐
頭盔: 每日情況可能唔同
如果早起身 去到嗰度先買飛同快證 有無得諗

咁你最好早佢開園前1個鐘好啲
樓主嗰日幾點走?玩得曬?
同埋想問下你地有買fast pass果d人
幾點去到usj門口通常?
現場先買飛?
平日去會唔會冇咁多人

上機24小時前決定去 即刻上網買
通常星期二、三、四少人啲

..... 我六月尾星期二去
買左minions 4 果隻fast pass
係咪唔應該買
乜都睇唔到

係 長頭髮會吹哂去前面 睇唔到野

玩完去賣相果到睇 全車人得我一個比頭髮遮到樣都睇唔到 比個日本妹笑
同行兩個人都話好正好爽
我就乜都睇唔到淨係知佢係到chok
小弟無知 第一次出國
我6月22號去USJ 未買飛
旅行社會唔會有得買
KLOOK既話點拎
小弟無知 第一次出國
我6月22號去USJ 未買飛
旅行社會唔會有得買
KLOOK既話點拎

Print qr code出黎
5 月去完 買埋express 7 1200蚊 早一日應該1000有找
覺得usj 好細
最好玩一定係翼龍 沒有之一 俯衝落黎好撚正
哈利波特吹大左

巴打去過其他環球影城?
我都覺禁忌之旅麻麻地 玩過3次都係咁話

相比起其他,日本USJ的確係幾細

日本usj 大定新加坡uss 大?
之前去uss 好似唔洗點排隊 睇曬d show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞