「岩岩去完」日本大阪環球影城心得+分享

408 回覆
70 Like 8 Dislike
想問下翼龍有冇單人隊

有喎
利申5月先排完單人隊

Sorry 自膠 去個時唔覺有 我唔記得 因為見唔到有單人隊

Single喺隔離,可能遮住咗睇唔到

我仲以為係fast pass
巴打繼續出
六月尾去大阪睇到好興奮

絲打
你六月尾既幾時 cool japan六月廿三會收檔

sor
講起就嬲,我廿六號先去,連eva個影都望唔到

好似係6月25收

咁有冇巴絲玩過銀魂/龍珠/JOJO/海賊王 (JUMP SUMMER)

六月30先出

但好似係返炒上年
想問下翼龍有冇單人隊

有喎
利申5月先排完單人隊

Sorry 自膠 去個時唔覺有 我唔記得 因為見唔到有單人隊

Single喺隔離,可能遮住咗睇唔到

啲fd唔玩可以自己排
窮撚想問下有快證同無快證個排隊時間係咪真係差好遠 ?

快證幾乎係5分鐘內就有得入
無證就視乎嗰日多唔多人
啲受歡迎嘅機動遊戲有機會要排一至兩個鐘

唔好慳個幾百蚊呀

無證就視乎嗰日多唔多人

快咁多
但入場門票+快證夾埋成千蚊港紙真係有啲貴

好遠
翼龍130分鐘變10分鐘
巴打繼續出
六月尾去大阪睇到好興奮

絲打
你六月尾既幾時 cool japan六月廿三會收檔

sor
講起就嬲,我廿六號先去,連eva個影都望唔到

好似係6月25收

岩岩睇官網 巴打你岩 不過樓上位巴打都去唔到
我都係今日去
翼龍坐龍頭

係咪見到條龍
我都係今日去
翼龍坐龍頭

係咪見到條龍

當然
好刺激
上年12月尾去完
翼龍
冇快證 寫就排2個鐘 實際應該超過4個鐘
有快證 就15分鐘
好彩有買快證 排隊嘅時候 睇見冇快證嘅一刻 覺得張快證好抵

無證就視乎嗰日多唔多人

快咁多

如果你有熱門遊戲又好好好想玩既就要買
不過閒日就唔需要
我今日見到minions要190分鐘
現場先買飛?
平日去會唔會冇咁多人
上年12月尾去完
翼龍
冇快證 寫就排2個鐘 實際應該超過4個鐘
有快證 就15分鐘
好彩有買快證 排隊嘅時候 睇見冇快證嘅一刻 覺得張快證好抵

睇見冇快證條隊
哈利波特同Spiderman個室內體驗(?) (唔知叫咩 ) 超好玩
利申: 上年5月尾去用普通證
5 月去完 買埋express 7 1200蚊 早一日應該1000有找
覺得usj 好細
最好玩一定係翼龍 沒有之一 俯衝落黎好撚正
哈利波特吹大左
現場先買飛?
平日去會唔會冇咁多人

上機24小時前決定去 即刻上網買
通常星期二、三、四少人啲

無證就視乎嗰日多唔多人

快咁多

如果你有熱門遊戲又好好好想玩既就要買
不過閒日就唔需要
我今日見到minions要190分鐘

minions 個機動遊戲悶到仆街 唔洗
仆街今個星期同老母跟團仲要星期日去咪多人到嘔
5 月去完 買埋express 7 1200蚊 早一日應該1000有找
覺得usj 好細
最好玩一定係翼龍 沒有之一 俯衝落黎好撚正
哈利波特吹大左

巴打去過其他環球影城?
我都覺禁忌之旅麻麻地 玩過3次都係咁話
現場先買飛?
平日去會唔會冇咁多人

上機24小時前決定去 即刻上網買
通常星期二、三、四少人啲

係香港買定會唔會好啲同平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞