「岩岩去完」日本大阪環球影城心得+分享

408 回覆
70 Like 8 Dislike
覺得eva vr屌打晒所有驚

絕對係,人生玩過最正既機動遊戲
想問多個問題 我係官網買 洗唔洗print QR code出黎

用電話ok架啦 一人一個qr code
未睇哂但已經想留言 其實樓主知唔知你成篇文用左幾多個"其實"
竟然無人講backdraft
成個園我覺得最正就係親身體驗火場

新加坡嗰個史匹堡都無backdraft咁正

backdraft一開始悶到仆街 不過最後真係嚇死我
覺得eva vr屌打晒所有驚

絕對係,人生玩過最正既機動遊戲

果日一入場見無人排即刻去玩左
臨走再玩多次
比起好多人吹棒既哈利正好多
失敗的人都正過哈利
哈利果邊係得杯野飲值得行過去
買咗翼龍4fast pass使唔使等70mins

fast pass 唔是直入?
同埋想問下你地有買fast pass果d人
幾點去到usj門口通常?

我係0830到 一入去就即入eva
大白鯊個女船長入戲到爆
未睇哂但已經想留言 其實樓主知唔知你成篇文用左幾多個"其實"

其實我有末期語癌 文盲請見諒
其實翼龍唔恐怖 因為一D離心力都冇
但絕對好玩
上次去玩頭排, 個工作人員仲同我地講Good luck
因為第一次玩 以為好恐怖 點知一d驚嚇都冇
4個朋友仲係到唱歌
uss 果個龍捲風其實幾正
同埋因為佢用英文, 所以聽得明
雖然最後濕到..... 但都好正

上年去東京disney
基本上d show 都唔知up 乜鳩......
好驚usj d show 全部都睇唔明....

其實全世界主題樂園都at least 有英文版
唔明點解日本d 樂園咁戇鳩淨係得日文

上年去東京disney

韓國都係得韓文

上年去東京disney

依家新個啲機動遊戲(如eva, minions)都有英文字幕
但無奈日本人唔識英文,睇show依然日文

上年去東京disney

依家新個啲機動遊戲(如eva, minions)都有英文字幕

睇完usj d4d 心諗香港迪士尼個米老鼠真係收得皮

上年去東京disney

eva上次睇冇字幕嘅
買咗翼龍4fast pass使唔使等70mins

十分鐘就有得上車

上年去東京disney

eva上次睇冇字幕嘅

得出面排隊睇片果陣有字幕炸喎

上年去東京disney

eva上次睇冇字幕嘅

eva係等個到播既片有字幕,入到去好似冇
其實翼龍唔恐怖 因為一D離心力都冇
但絕對好玩
上次去玩頭排, 個工作人員仲同我地講Good luck
因為第一次玩 以為好恐怖 點知一d驚嚇都冇
4個朋友仲係到唱歌

我覺得佢係玩衝力

上年去東京disney

eva上次睇冇字幕嘅

睇backdraft先搞笑 明明人地講緊英文專登配日文 悶到我

上年去東京disney

eva上次睇冇字幕嘅

睇backdraft先搞笑 明明人地講緊英文專登配日文 悶到我

鬼佬講日文
Spider-Man 個代入感強過禁忌之旅
我玩禁忌之旅個時有故障停左陣
玩完個職員指住個通道話one
我唔知咩意思就跟住人行 原來係once more
但連玩兩次勁暈
Spider-Man 個代入感強過禁忌之旅
我玩禁忌之旅個時有故障停左陣
玩完個職員指住個通道話one
我唔知咩意思就跟住人行 原來係once more
但連玩兩次勁暈

我覺得禁忌之旅個locker好撚亂
spider屌打哈利,其實迷你兵團果個都將正
下個星期再戰USJ,
買定express 4標準同cool japan 2 EVA/巨人
QR code門票同pass已到手,
開門即跑入場玩左單人隊翼龍同holloywood過山車先
再慢慢玩pass d game, 諗起都正

USS我有年3月去真係冇乜人,
侏羅紀個過山車順向果個基本上等一架車就上到, 等都唔洗等咁
逆向侏羅紀過山車都係等兩三架車,
10分鐘排完隊兼玩埋, 好正
我每個玩左2次都唔洗45分鐘, 本已回
不過又真係冇乜野玩...唯一好就係入面講英文, d show例如水世界我知做緊咩
係果年8月去埋USJ, 暑假去真係多人到痴線
個個game/attraction要排2-3個鐘
同行朋友除左我冇人敢玩機動遊戲, 又姑寒唔買express pass,
搞到我咩都冇玩淨係睇左幾個show,
又睇多次日文版水世界, 仲要做埋翻譯
因為得我睇過英文版, 大家又唔識日文, 聽唔明佢做緊乜
USJ最正既show(?)我覺得係講火場果個

因為上次乜9都玩唔到 今次獨遊決定豪一豪佢,
買express pass玩夠本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞