有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Momo好似係之前dancer票選第一既idol
但都明點解既 因為佢跳舞力度同dancer既差唔多
唔係idol票選咩
Lipj同moana見識過rozalin之後
都話有行為無法理解
Moana跟lachica出嚟應該happy好多
Don’t touch me 4個都跳唔到咁難既舞係真
應該係要就番嚴大姐
把聲都唔得仲要跳得咁勁咩

要power既hook 絕對編到
全部like哂
佢咁樣好危險
講咗好多次 其實lachica編舞真係唔難
你可以睇埋佢地幕後編舞片
一直強調緊歌手要簡單
而且遷就年紀大兩個
特登用晒dancer做難嘅動作同走位
衰啲講 嚴同李編舞位
搵個唔識跳舞嘅人都做到嘅行行企企動作嚟
會員graffitiGAL每日時間表

7:00am 起身食早餐 (搵TWICE嘅相同數據)
8:00am 真係食早餐
9:00am 返工 (搵定資料方便一陣嘲諷)
1:00pm lunch time (喺公海post
TWICE嘅相,數據,gif同片並加以嘲諷)
6:00pm 放工 搭車順便睇下TWICE有咩update
7:00pm 食飯
9:00pm 打J
10:00pm 去其他非Kpop嘅post留低TWICE嘅相或者片
12:00pm沖涼 一路沖一路打J
1:00am 繼續搵位入TWICE
6:00am 真係訓

真係中咗10pm嗰段時間
真係簡單咩 淨係睇h1 扭到咁
己經想像唔到嚴大姐跟唔跟到

跳個個唔係我地 嚴大姐把聲都長期走音咁制
佢緊係想簡佢舒服既黎跳
同埋佢係最大個個 孝利都一定會respect佢
我唸個個都係睇佢頭

我都覺得lachica 都好睇
hook都唔錯呀講真
但lachica唔洗特登po出黎 好事非精feel
H1跳jessi位
Rian先係嚴正花位 你講一開始扭嗰段
係唔駛唱歌喎 企後啲仲可以收斂晒咁跳
之後自己唱歌位 又係無動作

嚴正花仲有打開boxing同滑浪
早兩三年係1m跳舞片 都顯示佢跳到扭嗰幾下
所以真係唔駛諗到佢武功廢晒咁

而且係製作組揀舞 唔係佢幾個揀
我只係就你話lachica難而去覆
有follow開clc 丞延
clc沉咗之後佢都係日日同啲dancer一齊跳舞 睇得出佢實力真係唔錯
佢上去嘅話一定表現得好過彩演先
【體育京鄉】[《街頭女戰士》出演者Aiki首次參演觀察類綜藝《全知干預視角》]即將於9日(週六)播出的MBC《全知干預視角》節目中,《街頭女戰士》出演者Aiki將公開日常生活。預告中,Aiki一邊跳舞一邊製作吐司,從早上開始就展示了舞蹈本能。像DJ一樣,在平底鍋上塗上黃油,展現了無法隱藏的舞蹈家風範。接著,Aiki和女兒一起愉快地上學路,吸引了人們的視線。特別是Aiki歷代最酷的育兒法十分吸引眼球,為了喚醒睡夢中的女兒,她一邊跳舞一邊叫女兒起床,還說出名言"反正變成大人以後都要寫作業",引人發笑。

不僅如此,結婚9年的Aiki和丈夫依然像新婚一樣,以粉紅色的日常生活吸引了人們的視線。Aiki說"老公既是初戀也是最後的愛情",展示了在舞台上看不到的愛情高手的樣子。與此同時,Aiki的漢江求婚花絮也將公開。究竟Aiki得到了怎樣特別的求婚,讓觀眾更加期待節目的播出。

充滿愛和趣味的Aiki的日常將於10月9日韓國時間晚11點10分在MBC《全知干預視角》中公開。

Idol radio
https://youtu.be/8sXGgdKoZmQ
首歌唔好聽 但睇咁多次片
都聽到熟晒
隻歌,好難聽
終於睇完Ep6
發現judge分係廢的 第一名同最後一名只差20分
youtube分每一名差30分
而yt分係view數 + like數乘100 view係約200萬 like係17-30萬
like決定左9成的分
唔計view只計like 得WANT同YGX調轉名次 2隊like差6百幾 view差30萬 其他隊名次維持不變
HAHA還提到了過去與莫妮卡、Lip J、Gabee站在同一舞臺上的交情,並介紹了掀起"街頭女戰士"的全民舞蹈熱潮的項目,吸引了所有人的關注。 HAHA說'啊! 他將與"蝦仁"鄭俊河組隊前往現場採訪。

玩什麼好呢新聞
見到韓網話want
本身個領隊係mina myoung
話說hook今次幫jessi編舞真係幾好
呢round mission
Honey Coca hook 比較大勝算
同cocanbutter無違和感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞