有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
但佢哋本來就係隻馬
自己本身跳開舞但又唔係好叻
其他舞種又唔了解
啫係做人老師嘅自己曾經都做過學生啦
佢哋就係嗰啲唔出眾未夠lv做老師嘅學生
但係走去評價老師級嘅舞者
mbc即搵monika上全知
sbs文明特急又有
其他台應該醒目

MONIKA 係韓國都好紅
遲啲應該會係好多雜誌 節目見到佢
依家theqoo有6個post都關prowdmon事
之前影雜誌廣告都上熱門
幾多idol都無呢個效果
monika一直人氣好紅
第一集已紅 佢cp粉女友粉都有齊
終於開得live
所以估唔到mnet直接foul
battle嘅話prowdmon好大優勢架
Monika做model都啱其實
佢雖然唔高 但個人身材好 睇落似170
個樣又生得好英氣 好啱做model
頂心杉啊嘛

想睇lipj battle
希望遲啲lipJ會出山比賽 睇fancam都好
綜藝角度加埋個人喜好去評
而唔係正式比賽用技巧細分去評分
個賽制本身都on9
唔計battle,mission 搵judge評分都唔知為乜,9成9靠yt分勝負
battle的話monika lipj 唔駛比都知拎左2局先
如果無jessi加分 直接走的就係YGX
LACHICA應該battle會輸比PROWDMON
Swf演唱會花生lipj一齊跳
唔知上幾集惡剪定點啦
仲要比人笑比人睇唔起
屌 原來都有人覺得佢似鄧小巧

Rian
https://youtu.be/t4hpv_bCrio
My name x Prowdmon
睇頭幾集會好興奮 一路跟住佢地啲reaction
成集睇左好多次
去到而家 一集比一集悶
淘汰邊個我都冇所謂
見到芝士波呢啲9評
Lachica咁正嘅舞台都比條芝士波踩到咁
點擊率又低 真心心很累

今次YGX啲like數我都覺得好奇怪
邊有理由頭幾mission都拎最多點擊率+like數
今次跌到最尾

見到佢地今次大家求生意欲都冇以前咁大
知佢地已經唔想玩/比mnet利用

下個禮拜決賽得閒就昅下啦

Swf頭四集真係好L好睇
韓網都話swf已經無意思 唔想再睇 下星期唔會睇live
除左惡意編輯prowdmon goodbye cut都無幾句(對比同一集ygx)、jessi mission加分100專要踢prowdmon、唔俾prowdmon參與battle(因為一定贏所有team)
仲有大家唔想hook贏到final(但偏偏大眾投票成日好高分)
永遠係aiki and孩子們,班細路同成個節目任何7 team battle都輸硬(彩演除外)
依家like 啲人用會員下載都睇唔到
方便直播造結果

已經抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞